net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Dark αισθητική για την εμπνευσμένη από τους αγώνες dragster δημιουργία του CVO, με το όνομα Pro Street Breakout.

Χαρακτηριστικό το χρυσό "φιλέτο" που διατρέχει κατά μήκος την μοτοσικλέτα.

To Low Rider S, είναι το τρίτο στην σειρά μοντέλο στην οικογένεια των "S" cruiser της H-D.

Διακρίνεται ξεκάθαρα το προεξέχον φίλτρο αέρα, που επιτρέπει πιο ελεύθερη αναπνοή του κινητήρα.

Low Rider S & CVO Breakout

Δύο νέα μοντέλα εισήγαγε στη γκάμα της η Harley Davidson για το 2016, με το ένα από αυτά να αποτελεί δημιουργία του Custom Vehicle Operations, του indoor δηλαδή τμήματος της εταιρείας που ασχολείται με το customizing.

 
CVO Pro Street Breakout

Η μοτοσικλέτα βασίζεται πάνω στο "απλό" Breakout, με τοCVO τμήμα της H-D να επεμβαίνει στην αισθητικής, αντλώντας έμπνευση από τους αγώνες dragster. To αποτέλεσμα είναι μια πιο "σκοτεινή" έκδοση που αναδεικνύει έναν muscle χαρακτήρα και για να επιτευχθεί αυτό, έχουν χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγα special parts από τον κατάλογο των προαιρετικών αξεσούαρ της Harely - Davidson. Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται οι "Aggressor" ζάντες  με ένα ξεχωριστό φινίρισμα χρωμίου καθώς και η αγωνιστικού τύπου σέλα, ενώ το λογότυπο της CVO, είναι εμφανές παντού πάνω στην μοτοσικλέτα. 

Σε ότι αφορά στον κινητήρα, πρόκειται για τον Screaming Eagle Twin Cam 110B των 1801 κ.εκ. στον οποίο έχουν προστεθεί υδραυλικός συμπλέκτης ολίσθησης και πιο ελεύθερη εισαγωγή αέρα. 

Low Rider S 

Το τρίτο μέλος της σειράς S, που περιλαμβάνει τα Fat Boy S και Softail Slim S, είναι το Low Rider. Φέρει και αυτό τον Screaming Eagle Twin Cam 110B των 1801 κ.εκ. με πιο ελεύθερη εισαγωγή αέρα και επιπλέον: ψηλό τιμόνι και χαμηλότερη σέλα που δημιουργούν μια πιο cruising θέση οδήγησης, πεντάκτινες ζάντες αλουμίνιου σε χρυσό τελείωμα, βελτιωμένα πίσω αμορτισέρ, ABS και μια μικρή ζελατίνα ενσωματωμένη στην μάσκα του προβολέα. 

Αμφότερα τα δύο αυτά νέα μοντέλα, θα είναι διαθέσιμα στις αγορές από τον Μάρτιο του 2016. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ