net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο τεύχος Moto Τρίτη στα περίπτερα! Με μόλις 1,95 ευρώ.

KTM: Παρουσίαση Off-Road γκάμα 2016.

Δοκιμή: Suzuki Address 110 MotoGP

EICMA 2016: Όλα τα νέα μοντέλα που πρέπει να γνωρίζετε.

Νέο τεύχος Moto Τρίτη με EICMA και πολλά δώρα!

Στο Μιλάνο και την EICMA για τα νέα μοντέλα του 2016, στην Ισπανία για τα νέα BMW C 650 Sport και GT, στην Πεντέλη για τα νέα KTM off-road. Αυτά, αλλά και δεκάδες εκπτωτικά κουπόνια για service, αγορά εξοπλισμού και αξεσουάρ, θα βρείτε στο νέο Moto Τρίτη!

 
Αφιέρωμα EICMA 2015
Το μεγάλο γεγονός της χρονιάς για τον κόσμο των δύο τροχών, η 73η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο, σε ένα χορταστικό, πολυσέλιδο αφιέρωμα. Εκεί θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα που πρέπει να γνωρίζετε, τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας τη νέα χρονιά! Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

Χειμερινός έλεγχος μοτοσυκλέτας και εκπτώσεις από το Moto Τρίτη!
Η πιο απαιτητική εποχή του χρόνου επιβάλλει προσοχή στην οδήγηση, καλό εξοπλισμό και φυσικά άρτια προετοιμασία της μοτοσυκλέτας. Διαβάστε όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρετε για να βγάλετε τον χειμώνα με την καλή σας σε άριστη κατάσταση, ό,τι εμπόδιο κι αν φέρει ο καιρός στον δρόμο σας. Βρείτε επίσης στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για εσάς και δεκάδες εκπτωτικά κουπόνια για να πληρώσετε λιγότερα στο επόμενο service του δικύκλου σας, αλλά και να αγοράσετε εξοπλισμό, αναλώσιμα και αξεσουάρ έως και 25% φθηνότερα!

Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματιά στο ένθετο που περιλαμβάνεται σε αυτό το τεύχος με δεκάδες προτάσεις για αγορά εξοπλισμού ασφάλειας αλλά και αξεσουάρ για εσάς και την καλή σας. Γιατί εδώ στο Moto Τρίτη σας προσέχουμε και τον χειμώνα!

Αποστολή Ισπανία: Ανανεωμένα BMW C 650 Sport & GT
Ταξιδέψαμε στην Ισπανία και την πανέμορφη Valencia για μια πρώτη επαφή με τα ανανεωμένα maxi scooters της BMW. Με αλλαγές στα μηχανικά μέρη, νέα ηλεκτρονικά βοηθήματα, πλήρως ανανεωμένη και πιο δυναμική σχεδίαση για το Sport αλλά και αισθητικές αλλαγές για το GT, τα δύο μοντέλα των Βαυαρών ανεβάζουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Παρουσίαση: KTM Off Road 2015
Με στόχο να κυριαρχήσουν στο χωμάτινο τερέν οι Αυστριακοί παρουσιάζουν την ανανεωμένη γκάμα των off road μοτοσυκλετών τους για το 2015. Διαβάστε για την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε επί ελληνικού εδάφους και ενημερωθείτε για όλες τις σημαντικές αλλαγές που πραγματοποίησε η KTM, ειδικά στη γκάμα των ολοκαίνουριων MX μοντέλων τους.

Δοκιμάζουμε: Yamaha YZF-R3
Το YZF-R3 με την άκρως εντυπωσιακή σχεδίαση και τον υπέροχο σε απόδοση κινητήρα συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: φέρει στοιχεία από τη sport οικογένεια των YZF και την ίδια στιγμή αποτελεί το απόλυτα χρηστικότερο και πιο φιλικό μέλος της. Μπόνους η δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα κατηγορίας Α2.

Δοκιμάζουμε: Suzuki Address 110 «MotoGP»
Το super ευέλικτο scooter της ιαπωνικής εταιρίας τώρα και σε μια μοναδική έκδοση στα χρώματα της MotoGP ομάδας της Suzuki. Φέρνει λίγη από την αίγλη της κορυφαίας κατηγορίας αγώνων για τους δύο τροχούς στους δρόμους και κάνει την καθημερινότητά σας λίγο πιο όμορφη.

Και όπως πάντα νέα ελληνικά και διεθνή, προσφορές σε νέα μοντέλα και αξεσουάρ, φωτοαγγελίες, προϊόντα, όλοι οι τιμοκατάλογοι με τις επίσημες τιμές των νέων μοντέλων του 2015 κλπ.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ