net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποστολή Lanzarote: Οδηγούμε τα νέα Ducati Multistrada 1200 και 1200S.

Αποστολή Σαρδηνία: Οδηγούμε το νέο Aprilia Caponord 1200 Rally.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Νέο BMW R 1200 R

Συγκρίνουμε: Kawasaki Ninja 250SL vs KTM RC 200 ABS.

Adventure, roadster, sport & scooter!

Σε Κανάρια Νησιά για το Ducati Multistrada και στη Σαρδηνία για το Aprilia Caponord Rally. Δοκιμάζουμε πρώτοι το BMW R 1200 R, συγκρίνουμε Kawasaki Ninja 250SL vs KTM RC 200 ABS, και οδηγούμε 2 πολύ ενδιαφέροντα scooter!

 
Τεύχος περιπέτειας, τεύχος roadster αλλά και σύγκρισης, για φίλους των maxi scooters αλλά και των μικρών και οικονομικών μοντέλων. Το τρίτο τεύχος του Moto Τρίτη για το 2015 ξεχειλίζει για άλλη μια φορά από θεματολογία αφού οι παραπάνω αποστολές και δοκιμές είναι μόνο η αρχή! Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι ετοιμάσαμε για εσάς σε αυτό το πλούσιο και χορταστικό τεύχος.

Αποστολή Lanzarote: Ducati Multistrada 1200 & 1200 S
Η Ducati απογείωσε το νέο Multistrada 1200 χαρίζοντάς του άγρια εμφάνιση, εξοπλισμό που δεν χωράει ο νους, σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων, ηλεκτρονικά από το μέλλον, έξτρα δύναμη και ροπή σε σχέση με το παρελθόν, μεγαλύτερη οικονομία και αραιότερα διαστήματα service. Έχουμε και έκδοση S με ηλεκτρονικές αναρτήσεις, κ.α., για όσους ικανοποιούνται μόνο με την απόλυτη κορυφή.

Αποστολή Σαρδηνία: Aprilia Caponord 1200 Rally
To Rally, η on-off έκδοση του προηγμένου Caponord 1200 Rally διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της ιταλικής adventure. Βάζει στο μενού και τις χωμάτινες διαδρομές, διατηρώντας την κορυφαία απόδοση των εκπληκτικών ημι-ενεργητικών αναρτήσεων στην άσφαλτο.

Συγκριτικό Kawasaki Ninja 250SL vs KTM RC 200 ABS
Είναι sport, μικρά, οικονομικά και πανέμορφα. Τα Kawasaki Ninja 250 SL και KTM RC 200 ABS διατίθενται στην ίδια ακριβώς τιμή, και έρχονται αντιμέτωπα σε ένα μίνι συγκριτικό παρουσιάζοντας τις αντιδιαμετρικά αντίθετες αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες προσωπικότητές τους.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: BMW R 1200 R 
Στην πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους, το R 1200 R ξεχωρίζει αμέσως τη θέση του από την προηγούμενη γενιά. Με «αντισυμβατικό» για BMW ανεστραμμένο πιρούνι, το ολοκαίνουριο ισχυρότερο γερμανικό roadster παρουσιάζει έναν ευχάριστο σπορ χαρακτήρα τον οποίο συνδυάζει με χρηστικότητα, υψηλή τεχνολογία και πολυτέλεια σε ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό «πακέτο».

Δοκιμάζουμε: Suzuki Burgman 650 Executive ABS
Το ανανεωμένο maxi scooter της Suzuki συνεχίζει στο δρόμο των προγόνων του προσφέροντας άνεση, χλιδή και τεχνολογία αντάξια της οικογένειας των Burgman. Φτιαγμένο για τους σκληροπυρηνικούς της άνεσης και των χώρων.

Δοκιμάζουμε: Gemini Eivissa 150
Το μικρό Eivissa 150 είναι μια ευχάριστη έκπληξη που συνδυάζει την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής με πανέμορφη ρετρό σχεδίαση και υψηλότατα επίπεδα εξοπλισμού/χρηστικότητας. Ένα πραγματικό δυναμιτάκι σε αστική χρήση χάρη και στην πολύ καλή συμπεριφορά του.

Αφιέρωμα: Τα 10 πιο καλοπουλημένα παπιά της ελληνικής αγοράς
Το παπί καλά κρατεί στην ελληνική αγορά και εμείς σας παρουσιάζουμε το Top 10 των μοντέλων που κέρδισαν τη μάχη των πωλήσεων τους 2 πρώτους μήνες του 2015.

Αφιέρωμα Ελαστικά
Ένα μικρό αλλά περιεκτικό αφιέρωμα με tips και συμβουλές ώστε να προχωράτε κάθε φορά στη σωστή επιλογή ελαστικών για το δίκυκλό σας

Αφιέρωμα: Εξουσιοδοτημένο service SYM-Daytona-Modenas
Γνωρίστε τις after sales υπηρεσίες της Γκοργκόλης Α.Ε. οι οποίες αποτελούν μέρος του λόγου που έχουν φέρει των αντιπρόσωπο των SYM-Daytona-Modenas συνολικά στην πρώτη θέση των πωλήσεων στη χώρα μας.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, τα αγωνιστικά νέα αλλά ούτε και οι τελευταίες προσφορές της αγοράς.

Επίσης, στην ενότητα Δίκυκλο και Ηλεκτροκίνηση θα βρείτε πληροφορίες και αναλύσεις για το γενναίο αυτό νέο κόσμο, αλλά και παρουσιάσεις ηλεκτρικών δικύκλων που μας τράβηξαν την προσοχή.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Επίσης, σε αυτό το τεύχος, διαβάστε τη δοκιμή εξοπλισμού αναβάτη μακράς διαρκείας και την άποψή μας για το κράνος Nolan N86.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ