net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ουάου! Έχει φτερά!

Τελικά εκτός από Turbo, το H2 θα είναι και φτερωτό.

Το δεύτερο σετ αεροδυναμικών βοηθημάτων, πιθανότατα στα πλάγια της μοτοσικλέτας.

Και το τρίτο, και πιο εντυπωσιακό σετ για την βελτιστοποίηση της επαφής της μοτοσικλέτας με την άσφαλτο, σε υψηλές ταχύτητες.

Kawasaki Ninja H2. Έρχεται στην Intermot. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Μετά από πολλά χρόνια, το Turbo επιστρέφει στο χώρο της μοτοσικλέτας παραγωγής. Περιμένουμε πολλά, και ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε.

Kawasaki Ninja H2. Ένατο teaser

Το 9ο teaser βίντεο της Kawasaki για το Ninja H2 με τίτλο "Αεροδυναμικές συσκευές" δείχνει, μέσα στο μισοσκόταδο, κάποια... "φτερά", τα οποία δείχνουν να έχουν στόχο τη μεγαλύτερη ευστάθεια στις υπέρ-υψηλές ταχύτητες.

 
Ναι λοιπόν! Έχει φτερά! Αλλά όχι για να πετάει, μάλλον το αντίθετο. Για να πακτώνεται η μοτοσικλέτα στο έδαφος στα 300+χλμ/ώρα (υποθετικά χιλιόμετρα είναι αυτά).

Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ teaser βίντεο, πριν την αποκάλυψη της μοτοσικκλέτας στην Intermot είναι γυρισμένο έξυπνα, πάλι στο μισοσκόταδο, και δύσκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά. Τα φτερά δείχνουν κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, ενώ το πρώτο σετ δείχνει τοποθετημένο στην ουρά της μοτοσικκλέτας, το δεύτερο στο πλάι (δεν παίρνουμε και όρκο), και το τρίτο δεν έχουμε ιδέα που (αλλά μάλλον προς το πίσω μέρος).

Το βίντεο τελειώνει με τη φράση "For a new speed experience", δηλαδή "για μια νέα εμπειρία ταχύτητας". Έτσι, η Kawasaki συνεχίζει να μας κολάζει, λίγες μόνο μέρες πριν τις 30 Σεπτεμβρίου, που θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη της μοτοσικλέτας.

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Ας δούμε λίγα από τα σπουδαιότερα. Τι κυβισμό και τι διάταξη θα έχει ο κινητήρας; Πόσα άλογα θα δώσει ανακοινώσιμη ισχύ το Akashi; Θα έχει το H2 κόφτη στα 299χλμ/ώρα, ή θα είναι η πρώτη μοτοσικλέτα που θα σπάσει μετά από καιρό την άτυπη αυτή συμφωνία, μεταξύ των κατασκευαστών; Σε πόσα αντίτυπα θα παραχθεί, και πόσο θα κοστίζει; Και το σημαντικότερο... τι νέες τεχνολογίες θα φέρει, ώστε να κάνει το Turbo πιο φιλικό, και πιο αξιοποιήσιμο, ελαχιστοποιώντας και το Turbo-lag;

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ