net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Keeping it safe. Πέντε διαδοχικοί εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί της Piaggio Hellas, στους οποίους θα κληρωθούν πέντε σετ δώρων!

Η κλειδαριά που κλειδώνει σε τιμόνι και σέλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό. Καιρός είναι να τη μάθουμε και στην Ελλάδα.

Διαγωνισμός από την Piaggio Hellas

Με τον διαγωνισμό Keeping it safe, η Piaggio Hellas χαρίζει πρωτοποριακές κλειδαριές ασφαλείας, που πιάνουν σε τιμόνι και σέλα, αλλά και σετ από αυθεντικά αξεσουάρ για Piaggio και Vespa!

 
Με σκοπό την απόλυτη ασφάλεια των οχημάτων σας, η Piaggio Hellas σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πρωτοποριακές κλειδαριές ασφαλείας σέλας, μαζί με μοναδικά σετ αυθεντικών αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας μοντέλα Piaggio & Vespa.

Πρόκειται για πέντε διαδοχικούς εβδομαδιαίους διαγωνισμούς για ξεχωριστά μοντέλα, στους οποίους θα κληρωθούν πέντε σετ δώρων! 

Η πρώτη εβδομάδα, αφιερωμένη στο best seller Piaggio Beverly, ήδη ξεκίνησε και οι συμμετοχές ολοκληρώνονται σήμερα, Παρασκευή 27/6. 

Συντονιστείτε στη σελίδα της Piaggio Hellas στο Facebook για να παρακολουθήσετε τις ανακοινώσεις του διαγωνισμού και να δηλώσετε συμμετοχή… Do you keep it safe?

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ