net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η διαφορά είναι στα αυτοκόλλητα!

'Aλλες διαφορές σε σχέση με τα μοντέλα που γνωρίζουμε δεν υπάρχουν, κάτι που ισχύει και για τα μηχανικά μέρη των δύο μοτοσικλετών

Τα επετειακά Ninja είναι εδώ!

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του μοντέλου, παράλληλα με τις επιτυχίες των αναβατών της εργοστασιακής Kawasaki σε WSBK, WSS και World Endurance, τα ΖΧ6-R και ZX10-R του 2014 είναι διαθέσιμα και στην χώρα μας από την Teomoto Α.Ε.

 
Η πρώτη μοτοσικλέτα που παρουσιάστηκε και έφερε το όνομα Ninja ήταν το γνωστό σε όλους GPz900R το μακρινό 1984. Από τότε πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια, τα Ninja έγιναν διάσημα σε όλο τον κόσμο και η Kawasaki για να γιορτάσει την περίσταση, παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις των Ninja ZX-10R και ZX-6R.

Οι αλλαγές του νέου μοντέλου είναι καθαρά επιδερμικές. Η special αυτή έκδοση του Ninja έχει την διχρωμία Lime Green/Pearl Stardust White και τα σήματα της τριακονταετούς επετείου στις δυο πλευρές του φέρινγκ.

Κάτω από τα επετειακά αυτοκόλλητα παραμένουν απείραχτοι οι κινητήρες των 636 και 998 κυβικών εκατοστών. Οι δυο ειδικές εκδόσεις διατίθενται με και άνευ ABS και κοστολογούνται ως εξής:

Ninja ZX6-R 30th Anniversary Edition: 12.690 ευρώ (ABS 13.690 ευρώ)
Ninja ZX10-R 30th Anniversary Edition: 17.790 ευρώ (ABS 18.690 ευρώ)

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ