net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια διαφορετική αγωνιστική έκδοση του Kawasaki Ninja 300 έχει να προτείνει η Icon.

Οι στροφές γίνονται ένα απολαυστικό παιχνίδι, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία.

Ενισχυμένο σύστημα αναρτήσεων από την Ohlins που σε συνδυασμό με τα ContiRaceAttack ελαστικά κάνουν το κράτημα δυνατότερο.

Φόρος τιμής στην εποχή των δίχρονων με τις QuasiStinger εξατμίσεις της Arrow.

Ο,τι πιο μοντέρνο και στον πίνακα οργάνων που αποτελείται από tablet με λογισμικό Android και δεκάδες λειτουργίες.

ΖΧ3-RR concept από την Icon

Μια concept αγωνιστική μοτοσικλέτα παρουσίασε η γνωστή εταιρεία εξοπλισμού αναβατών Icon -βασισμένη στο Kawasaki Ninja 300- προσαρμόζοντας πάνω την τεχνολογία και την αγωνιστική αίσθηση.

 
Με ελαχιστοποιημένο κατά πολύ το κόστος κατασκευής η Icon, σε συνεργασία με την Kawasaki των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε ένα Ninja 300 σε μοτοσικλέτα με αγωνιστικό χαρακτήρα και τεχνολογικά γκάτζετ.

Μπορεί το μικρό Ninja να μην διαθέτει την ιπποδύναμη για μεγάλα αγωνιστικά επιτεύγματα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορεί να προσφέρει απόλυτη διασκέδαση για τον αναβάτη.

Το ZX3-RR διαθέτει μοντέρνο και άκρως φουτουριστικό σχεδιασμό φέρινγκ. Έχει κρατήσει το πλαίσιο της «μαμάς» για να διατηρήσει το κόστος χαμηλά, όμως έχει προσθέσει ένα δυνατό υποπλαίσιο για περισσότερη ακαμψία και καλύτερη εργονομία. Διαφορετικό είναι και το ψαλίδι που αντικαταστήθηκε με ένα πιο ενισχυμένο.

Οι αναρτήσεις είναι της Ohlins ενώ με τα ContiRaceAttack ελαστικά η Icon δηλώνει πως φέρνουν την πρόσφυση ένα επίπεδο ψηλότερα, κάνοντας το ZX3-RR το απόλυτο παιχνίδι στις στροφές. Από την άλλη, η QuasiStinger εξάτμιση της Arrow συμπληρώνει ένα πολύ όμορφο σύνολο, κάνοντας το Ninja να μοιάζει με δίχρονο θηριάκι. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε πως πέρα από τα δύο τελικά στο πλάι, υπάρχουν δύο ακόμα στην ουρά.

Τέλος, το concept της Icon, δεν χρησιμοποιεί έναν απλό πίνακα οργάνων, αλλά ένα tablet εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα Android. Εκτός από τις ενδείξεις ταχύμετρου, στροφόμετρου και σχέσης κιβωτίου, το σύστημα δίνει πληροφορίες για τον κινητήρα και τη δυνατότητα ρύθμισης χάρτη καυσίμων, ενώ μπορεί να χρονομετρήσει τους γύρους στην πίστα και με ευκολία να μοιραστεί τα δεδομένα στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Μέχρι στιγμής, η Icon, δεν έχει μοιραστεί με το κοινό περαιτέρω τεχνικά χαρακτηριστικά. Αναμένουμε λοιπόν.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο του ZX3-RR της Icon.


 

CONCEPT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ