net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν κόβει ρυθμό ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στα συνδυαστικά αποτελέσματα FP1+FP2 στη Valencia.

Δεύτερος ταχύτερος στα πρώτα δύο δοκιμαστικά ήταν ο Jorge Lorenzo.

Τρίτος ο Andrea Dovizioso. Ωραία σούζα Andrea.

Μόλις έβδομος ο Valentino Rossi, που ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό στην ισπανική πίστα.

Το Suzuki GSX-RR του Randy de Puniet βρέθηκε στην 19η θέση, μετά από μηχανικό πρόβλημα. Εδώ, το στιλ του de Puniet δείχνει αρκετά παλιομοδίτικο.

Valencia: Marquez στα πρώτα δοκιμαστικά

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP 2013 και 2014, Marc Marquez της Repsol Honda ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στα πρώτα και δεύτερα δοκιμαστικά, για το τελευταίο GP της χρονιάς, στην πίστα της Valencia.

 
Μετά και από τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά της Valencia, ο Marc Marquez, με ταχύτερο χρόνο 1.31.296 τέθηκε επικεφαλής τόσο του δεύτερου σκέλους, όσο και των συνδυαστικών αποτελεσμάτων των 2 πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών.

Δεύτερος στα FP2 ήταν ο Andrea Dovizioso με το OPEN Ducati, και τρίτος ο Aleix Espargaro. Στα συνδυαστικά αποτελέσματα, πίσω από τον ταχύτερο Marquez βρέθηκαν ο Jorge Lorenzo (1.31.489) και ο Andrea Dovizioso. Τέταρτος βρέθηκε ο Aleix Espargaro, και την πεντάδα έκλεισε ο Dani Pedrosa. Έκτος ταχύτερος ήταν ο Cal Crutchlow, με τον Valentino Rossi να ακολουθεί στην έβδομη θέση.

Ο Randy de Puniet της Team Suzuki MotoGP, που τρέχει ως Wild Card συμμετοχή στη Valencia έκοψε πάνω από ένα δευτερόλεπτο από τον ταχύτερο χρόνο του, πριν του κόψει τη φόρα ένα μηχανικό πρόβλημα με το GSX-RR του, για να βρεθεί τελικά στη 19η θέση με χρόνο 1.32.799.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ