net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η άνεση αποτελεί οπωσδήποτε ζητούμενο στην κατηγορία και το Honda Crosstourer την εξασφαλίζει, και μάλιστα σε υψηλά επίπεδα.

Honda Crosstourer 1200 ABS: Για πόλη και ταξίδι

Τιμή: 14.530 ευρώ

O εκπρόσωπος της Honda διαθέτει όλα τα στοιχεία που συμβάλλουν στα άνετα ταξίδια. Στις υψηλές ταχύτητες, μάλιστα, αναδεικνύεται και η εξαιρετική ευθυβολία και σταθερότητα του Crosstourer, αλλά και η λειτουργία των ρυθμιζόμενων αναρτήσεων που απορροφούν αποτελεσματικά τις ανωμαλίες και κρατούν τη μοτοσικλέτα στην επιλεγμένη τροχιά με απόλυτη φυσικότητα. Aλλο στοιχείο που εντυπωσιάζει στο μοντέλο της Honda είναι φυσικά η απόδοση του V4 των 1.200 κ.εκ. Με λίγες στροφές πάνω από το ρελαντί, όποια ταχύτητα και αν έχετε επιλέξει, δεν θα δυσανασχετήσει στο ελάχιστο να επιταχύνει τη μοτοσικλέτα.

Η πόλη περιλαμβάνεται στο μενού χάρη στο πολύ καλό ζύγισμά του μοντέλου της Honda. Ωστόσο, η σχετικά μεγάλη απόσταση της σέλας από το έδαφος σε συνδυασμό με το βάρος που πλησιάζει τα 280 κιλά, πλήρες υγρών, απαιτεί αυξημένη προσοχή στους ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Τέλος, το ιαπωνικό 4κύλινδρο θα τα καταφέρει πολύ καλά και σε δρόμο με στροφές. Τα σινεμπλόκ του τιμονιού μπορεί να μειώνουν την αίσθηση που λαμβάνει ο αναβάτης από τον εμπρός τροχό για χάρη της άνεσης, αλλά όχι και την ταχύτητα με την οποία θα κινηθείτε. 

Κινητήρας: 4Τ, V4, Υ/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 1.237
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): 127.4/7.750
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 12.85/6.500
Βάρος (κιλά, πλήρες): 275

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ