net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ήχο στο τέρμα, πλήρη οθόνη και καλή σας απόλαυση.

To FZR750 OWO1 κατακτά το Classic TT

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το Classic TT στο Isle of Man και το βίντεο αυτό μας πάει στην κατηγορία Formula 2, on board στη μοτοσικλέτα του νικητή, ένα Yamaha FZR750 OWO1 με ασύλληπτο ήχο.

 
Ο Dan Kneen με το ιστορικό Yamaha 750 OWO1 του 1989 της ομάδας Padgett ήταν ο νικητής στον αγώνα Formula 2 του Classic TT, ο οποίος διεξάγεται στην Mountain Course του Isle of Man.
Ο Kneen, μόνιμος κάτοικος του Νησιού, έσπασε το ρεκόρ γύρου για την κατηγορία του με μέση ωριαία ταχύτητα άνω των 180 χ.α.ώ. και χρόνο 20:04.539, αλλά το ρεκόρ δεν έμελλε να κρατήσει καθώς στον επόμενο γύρο το ξανάσπασε ο James Cowton που τελικά τερμάτισε δεύτερος μετά τους τρεις γύρους στη Mountain Course.

Η μοτοσικλέτα του Kneen είναι παρόμοια με αυτή που καβαλούσε ο Carl Fogarty το 1992 στην επική του μάχη με τον Steve Hislop (πάνω σε ένα Norton με περιστροφικό κινητήρα Wankel) κατά το Senior TT εκείνης της χρονιάς. Η τρελή τους μονομαχία που έληξε με νίκη του Fogarty θεωρείται ένας από τους ωραιότερους αγώνες που έχουν γίνει ποτέ στο Νησί.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ