net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μοντέλο LiveWire, το οποίο είχε παρουσιαστεί το 2014.

Έρχεται ηλεκτρική μοτό!

Στην παραγωγή ενός ηλεκτρικού μοντέλου μοτοσυκλέτας μέσα στην επόμενη πενταετία θα προχωρήσει η Harley-Davidson, σύμφωνα με δηλώσεις του Sean Cummings, αντιπρόεδρο του τμήματος παγκόσμιας ζήτησης της εταιρείας.

 
Φαίνεται ότι και η πλέον σκληροπυρηνική και «παλιομοδίτικη» εταιρεία στον χώρο των δικύκλων θα υποχωρήσει τελικά στην ηλεκτροκίνηση. Η Harley-Davidson θα παράξει ένα ηλεκτρικό μοντέλο, διαθέσιμο για την αγορά, μέσα στην επόμενη πενταετία!

Η είδηση έρχεται μετά από δηλώσεις δια στόματος Sean Cummings, του αντιπροέδρου παγκόσμιας ζήτησης της εταιρείας, σχεδόν ακριβώς δύο χρόνια αφότου ανακοίνωσε το LiveWire Project, μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα φτιαγμένη για επίδειξη τεχνολογίας.  

Η εταιρεία δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για την ηλεκτροκίνηση, μιας και προσπαθεί διαρκώς να απορροφήσει μηχανικούς και τεχνικούς με εξειδίκευση στο θέμα. Ας μην ξεχνάμε ότι μια ανταγωνίστρια εταιρεία της, η Victory, έχει ήδη επιδείξει εργασία στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, με τα Empulse και RR που έτρεξαν στο Isle of Man! 

Φυσικά, προκύπτουν σκέψεις σχετικά με το ποια θα είναι η αντίδραση του μοτοσυκλετιστικού κοινού, και ειδικά των σκληροπυρηνικών οπαδών της φίρμας. Ωστόσο, και πάλι πρέπει να σκεφτούμε ότι ο σκοπός του LiveWire Project ήταν να εκτιμήσουν την αποδοχή του κοινού, σε μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από την πλέον κλασική εταιρεία. 

O Sean Cummings δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες με τις δηλώσεις του. ¶ρα, το μόνο που μένει προς το παρόν είναι να δούμε είτε κάτι παραπάνω, είτε ένα νέο μοντέλο! 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ