Θα παραχθούν 10 συλλεκτικές Kawasaki ZX-10 RR WSBK Edition

Θα παραχθούν 10 συλλεκτικές Kawasaki ZX-10 RR WSBK Edition

Μόλις 10 κομμάτια θα γιορτάσουν την πορεία και τις επιτυχίες των πράσινων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes, με τις αλλαγές να είναι κυρίως στυλιστικές.

10 Kawasaki ZX-10 RR WSBK edition έρχονται για να γιορτάσουν τις επιτυχίες και την πορεία των πράσινων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes. 

Τεχνικά μιλώντας, η περιορισμένη έκδοση WSBK είναι βασισμένη στην Ninja ZX-10 RR παραγωγής, με μπιέλες τιτανίου από την Pankl (όπως και τα ελαφρύτερα πιστόνια), ελαφρύτερους χυτούς αλουμινένιους τροχούς από την Marchesini, ειδικά ελατήρια βαλβίδων και άλλα αντίστοιχα καλούδια.



Η ειδική αριθμημένη έκδοση θα παρέχει, φυσικά, πιστοποιητικό αυθεντικότητας - το οποίο θα είναι αριθμημένο - με την υπογραφή των Jonathan Rea και Alex Lowes, τελικό εξάτμισης Akrapovic, μια φιμέ ζελατίνα, αγωνιστικά γραφικά καθώς και ένα γυάλινο διακοσμητικό στο οποίο η μορφή της μοτοσυκλέτας έχει χαραχθεί με λέιζερ και ένα μπρελόκ και πορτοφόλι με την ειδική επωνυμία.




Οι 10 αγοραστές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να διαλέξουν τον αγωνιστικό αριθμό που θα αναγράφεται - #65 για τους οπαδούς του Jonathan Rea, #22 για τους οπαδούς του Alex Lowes.



Όπως και στην έκδοση της Ninja ZX-10 RR του 2023, έτσι και η συλλεκτική έκδοση θα έχει το Vai (Variable Intake System) εγκατεστημένο αλλά όχι ενεργοποιημένο. Το συγκεκριμένο σύστημα διαχειρίζεται την εισροή και την πορεία του αέρα ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα, με σκοπό να πετυχαίνει το τέλειο μείγμα και να αυξάνει τη ροπή σε κάθε περιοχή.



Είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στα Superbikes από το 2004 και η διαφορά είναι ότι η Kawasaki το χρησιμοποιεί και στα μοντέλα παραγωγής της, αλλά χωρίς να είναι ενεργό. Για να το ενεργοποιήσουν οι κάτοχοι της ειδικής έκδοσης θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ένα racing kit, τα οποία όμως δεν είναι για κοινούς θνητούς, καθώς χρησιοποιούνται μόνο στους αγώνες.