net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Vision είναι εξοπλισμένο και με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης της Honda.

Honda Vision 110: Μικρό, αλλά θαυματουργό!

Τιμή: Από 1.940 ευρώ 

Το Vision άνετο, ποιοτικό και ιδιαίτερα πρακτικό, μη ξεχνώντας την οικονομία. Επιπλέον, στο δρόμο είναι ακριβώς ό,τι περιμένει κανείς από ένα δίκυκλο με αυτές τις διαστάσεις. Το ιδιαίτερα μικρό μεταξόνιο και το αντίστοιχο πλάτος, το βοηθούν να ελίσσεται αστραπιαία ακόμη και με δύο άτομα επάνω στη σέλα, ενώ το βάρος κάνει την εμφάνισή του μόνο στα χαρτιά. Παρά τις μικρές του διαστάσεις, από την άλλη, το Vision θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω στον τομέα της άνεσης, αλλά και σε αυτόν των χώρων. Αναλυτικότερα, κάτω από τη σέλα θα χωρέσει ένα full face κράνος.  

Αυτό, πάντως, που εντυπωσιάζει πάνω στη σέλα του Vision, είναι η ενιαία αίσθηση που δίνει στον αναβάτη του και φυσικά, η ταχύτητα που αλλάζει πορεία, είτε με αργούς ρυθμούς, είτε κοντά στην τελική του αποτελώντας προέκταση του αναβάτη του.  

Τέλος, το μικρό scooter της Honda διατίθεται σε δύο εκδόσεις στα 110 κ.εκ.: πρόκειται για την έκδοση με τροχούς 14 ιντσών, η οποία κοστίζει 1.940 ευρώ και αυτή με τους ακόμη μεγαλύτερους (16 ιντσών) που κοστίζει 2.080 ευρώ.  

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 108
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 8,3/8.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 0,9/6.500
Βάρος (κιλά): 102
Τελική ταχύτητα (χλμ/ώρα): 105

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ