net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είμαστε βέβαιοι πως ένα ακόμη ρολογάκι χωρούσε να χωθεί κάπου εκεί μέσα.

Το Himalayan δείχνει έτοιμο για εξαχθεί στις δυτικές αγορές.

Με έναν σύγχρονο κινητήρα, το 410 κ.εκ. Adventure από την Ινδία δείχνει αρκετά ενδιαφέρον.

Τα τελευταία νέα του Royal Enfield Himalayan

Καθώς η νέα μοτοσυκλέτα της Ινδικής εταιρείας ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα της, μια νέα φωτογραφία και φρέσκιες πληροφορίες διαρρέουν από τις εγκαταστάσεις της Royal Enfield.

 
Αν υποθέσουμε πως ήταν μυστικό, πρέπει χαλαρά να είναι το χειρότερα φυλασσόμενο μυστικό στον πλανήτη. Οι φωτογραφίες που έχουμε δει κατά καιρούς από το νέο μοντέλο της Royal Enfield είναι αμέτρητες και απλώνονται σε όλη την πορεία εξέλιξής του, από τότε που ήταν απλώς ένας υπό δοκιμή κινητήρας σε ένα "ό,τι να ναι" πλαίσιο, ως την τελική του μορφή πάνω στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.
Η τελευταία προσθήκη στο άλμπουμ φωτογραφιών μας είναι
μια καλοτραβηγμένη εικόνα από τα όργανά του, τα οποία έχουν μια κάπως απρόσμενη αισθητική για τον μοτοσυκλετιστή, θυμίζοντας περισσότερο αυτοκίνητο. Δηλαδή, τα πάντα σε ρολόγια;

Η πιο πρόσφατες πληροφορίες του Ινδικού Τύπου ισχυρίζονται πως το Himalayan θα παραχθεί σε δύο τύπους, έναν Adventure με τουριστικό εξοπλισμό, ψηλά φτερά κλπ, ενώ μια πιο λιτή έκδοση θα έρχεται ελαφρωμένη και καλύτερα εστιασμένη σε πολιτική, καθημερινή χρήση.

Θυμίζουμε πως το Himalayan δεν είναι απλώς ένα νέο μοντέλο για τη Royal Enfield, αλλά η πρώτη μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιεί τον νέο μονοκύλινδρο 410 κ.εκ. και 24 ίππων της εταιρείας.

Επίσης, οι Ινδοί συνάδελφοι μας κόβουν την όρεξη ενόψει Μιλάνου, καθώς μεταδίδουν πως το Himalayan πιθανότατα θα ντεμπουτάρει στην Auto Expo 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση της Ινδίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο στην πρωτεύουσα Νέο Δελχί και η οποία μεγαλώνει σε σημασία και παγκόσμιο ενδιαφέρον κάθε χρόνο με τόσο ραδγαίο ρυθμό, όσο και η Ινδική βιομηχανία. Λογικότατο μας ακούγεται.

Πηγή: Motoroids

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ