net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Ducati Monster 821 Dust Grey

H νέα Multistrada 1200S Volcano Grey

H Ducati Panigale 1299.

Τα νέα μοντέλα της Intermot

Πληροφορίες για τις μοτοσυκλέτες που θα παρουσιαστούν στην γερμανική έκθεση δημοσίευσε η Ducati, μιλώντας για 3 από τα μοντέλα της.

 
H Ducati δημοσίευσε φωτογραφίες και δελτίο τύπου, στα οποία αποκαλύπτει πληροφορίες για τα μοντέλα, τα οποία θα φέρει στην έκθεση Intermot της Κολωνίας. Η εταιρεία μιλάει για την Multistrada 1200, την σειρά Monster αλλά και τις νέες Panigale 1299.
 
H Multistrada 1200S θα αποκτήσει ένα νέο χρώμα, το οποίο ονομάζεται «Volcano Grey», ενώ θα φέρει νέο φιλτροκούτι και νέα ρύθμιση στον κινητήρα του.

Όσον αφορά την σειρά των Monster, τελικά το μοντέλο 821 παραμένει και δεν μεγαλώνει σε κυβισμό, όπως περιμέναμε. Το μοντέλο αποκτά τον νέο χρωματισμό Dust Grey, ενώ γίνεται και συμβατό με τις προδιαγραφές Euro 4.

Τέλος, τα 1299 Panigale θα εφοδιαστούν με νέες εκδόσεις ηλεκτρονικών traction control, συγκεκριμένα αυτές που έχουν τοποθετηθεί στην επετειακή 1299 Anniversario!

Στην Intermot ακόμη αναμένεται και η παρουσία της 939 Supersport, που έχει ανακοινωθεί από το teaser video που είδαμε εχθές. 
Περιμένουμε και περισσότερα.  
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ