net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Scooter Moto Festival άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει!

Θα είμαστε και εμείς εκεί, ως αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Scooter Moto Festival!

Το περίπτερό μας θα το βρείτε καθώς εισέρχεστε στο SMF από την είσοδο, από τη μεριά της Πειραιώς.

Πέρα από τα event και τα νέα δίκυκλα της ελληνικής αγοράς, το SMF προσφέρει φέτος στους επισκέπτες του δώρα αξίας άνω των 11.000 ευρώ!

Περάστε από το περίπτερό μας για να σας προσφέρουμε τον οδηγό του Φεστιβάλ αλλά και τεύχη του Moto Τρίτη δωρεάν!

Scooter Moto Festival: 'Ανοιξε τις πύλες του!

Το Scooter Moto Festival, άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει! Δείτε από κοντά τα νέα δίκυκλα της ελληνικής αγοράς, απολαύστε τα events και τα live του Φεστιβάλ και κερδίστε δώρα αξίας άνω των 11.000 ευρώ!

 
Καιρός για δίκυκλο, καιρός για Scooter Moto Festival! Η γιορτή των δύο τροχών σας περιμένει από σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 27 Απριλίου, για να σας γεμίσει με δίτροχες εμπειρίες, γνώσεις αλλά και δώρα στο πιο απολαυστικό και πολυαναμενόμενο 4ήμερο της χρονιάς.


Εμείς το μόνο πράγμα που πρέπει να σας πούμε είναι ότι θα σας περιμένουμε στο περίπτερο μας για να γνωριστούμε από κοντά και φυσικά, ως αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας, για να σας προσφέρουμε δωρεάν τον οδηγό της έκθεσης αλλά και τεύχη του Moto Τρίτη!

Μην ξεχνάτε ότι φέτος υπάρχει εισιτήριο γα να εισέλθετε στον χώρο του SMF, με την τιμή του να ανέρχεται στα μόλις τρία ευρώ, για άτομα άνω των 16 ετών.

Λέμε μόλις γιατί πέρα από όλα τα events που θα απολαύσετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, πέρα από τα νέα δίκυκλα της ελληνικής αγοράς που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά, το εισιτήριο σας είναι παράλληλα και λαχνός για δώρα συνολικής αξίας άνω των 11.000 ευρώ!

Μεγάλο έπαθλο ένα KYMCO Agility 16+ 125, μια προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας της ΚΥΜCΟ, Moto Trend S.A.

Να θυμίσουμε επίσης ότι ένα ακόμη scooter, από τη SYM αυτή τη φορά, θα κληρωθεί την Κυριακή στις 19:00 από την Γκοργκόλης Α.Ε.

Επισκεφτείτε λοιπόν το φετινό SMF, για μία ημέρα γεμάτη δύο τροχούς και δώρα. Θα σας δούμε εκεί!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ