net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια ρεαλιστική αγωνιστική εμπειρία υπόσχεται η Digital Tales για το SBK14

SBK14 για smartphone και tablet

Οι ιταλικές εκδόσεις Digital Tales παρουσίασαν το επίσημο παιχνίδι του 2014 για κινητά, FIM Superbike World Championship. Όλων των ειδών gamers μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των αγώνων ως αναβάτες του φετινού grid.

 
Οι προγραμματιστές της Digital Tales συνεργάστηκαν με τους αντιπροσώπους της Dorna Sports ώστε να αποδώσουν μια, όσο πιο ρεαλιστική, εμπειρία μπορούν, με πολλές λεπτομέρειες  από τις πραγματικές πίστες του πρωταθλήματος, λεπτομέρειες μοτοσικλετών και χαρακτηριστικά αγωνιστικής οδήγησης. 

Το παιχνίδι υπερέχει σε 3D γραφικά με ποιότητα κονσόλας και δυναμικό φωτισμό ενώ επωφελείται και από 9 ρυθμίσεις χειρισμού, δίνοντας έτσι ένα υψηλό επίπεδο προσαρμογής για μια ακόμα πιο ρεαλιστική αγωνιστική εμπειρία.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν έναν από τους 27 αναβάτες που ανήκουν στις 16 ομάδες του πρωταθλήματος, όπως η Aprilia Racing, η Kawasaki Racing, η PATA Honda και η Ducati Superbike κ.α. Παράλληλα, η δράση μπορεί να λάβει χώρα σε οποιαδήποτε από τις 13 διαθέσιμες πίστες, όλες σχεδιασμένες με μέγιστη ακρίβεια.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο ως παγκόσμια εφαρμογή, μέχρι στιγμής όμως μόνο για συσκευές που τρέχουν iOS λογισμικό. Φήμες κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό για έκδοση Android, χωρίς κάποια επιβεβαίωση ακόμα από τους εκδότες του παιχνιδιού.

Η βασική έκδοση του παιχνιδιού είναι δωρεάν ενώ η αναβάθμιση για την πλήρη έκδοση είναι διαθέσιμη στα 3.66 ευρώ



 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ