net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το BMW R1200GS και στις δύο εκδόσεις του, αποτελεί ένα από τα best seller των Βαυαρών.

Ρεκόρ πωλήσεων η BMW!

Κάθε χρονιά και καλύτερος εμφανίζεται ο τζίρος της BMW Motorrad σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Το 2015 πωλήθηκαν περισσότερες BMW από ποτέ!

 
Είναι η πέμπτη σε σειρά χρονιά όπου οι πωλήσεις των μοτοσικλετών της BMW σημειώνουν αύξηση, ξεπερνώντας κάθε φορά το  ρεκόρ του προηγούμενου έτους. Το 2015 λοιπόν, συνολικά πωλήθηκαν 136.963 μοτοσικλέτες και scooter ΒΜW σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας κατά 10,9% τις πωλήσεις του 2014, που ήταν 123.495 μοτοσικλέτες και scooter. 

Η γκάμα της BMW περιλαμβάνει δίκυκλα όλων σχεδόν των κατηγοριών, από supersport μέχρι touring και από scooter μέχρι ρετροφουτουριστικά naked. Mερικά εξ αυτών, όπως η σειρά των GS, αποτελούν "βαρύ πυροβολικό" των πωλήσεων, ενώ το επερχόμενο άνοιγμα της BMW σε μοτοσικλέτες μικρότερου κυβισμού που εγκαινιάστηκε με το G310R, αναμένεται να δώσει περαιτέρω ώθηση στις ήδη εξαιρετικές πωλήσεις. 

Τo θετικό κλίμα δεν αφορά μόνο στο "Motorrad" τμήμα του ομίλου της BMW αλλά  και στα αυτοκίνητα, BMW & MINI, που σημείωσαν επίσης άνοδο, κλείνοντας μια πολύ καλή χρονιά. Συνολικά, οι πωλήσεις του ομίλου σημείωσαν άνοδο σε σχέση με πέρυσι, της τάξεως του 6,1%. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ