Piaggio Λυμπερόπουλος: Ετοιμοπαράδοτα τα Liberty με 300 ευρώ όφελος

Piaggio Λυμπερόπουλος: Ετοιμοπαράδοτα τα Liberty με 300 ευρώ όφελος

Νέα χαμηλότερη τιμή για όλες τις εκδόσεις του Piaggio Liberty.

Στην Piaggio Λυμπερόπουλος θα βρεις άμεσα διαθέσιμες όλες τις εκδόσεις του Liberty στα 125 και 150 κυβικά και μάλιστα μπορείς να τις αποκτήσεις με όφελος 300 ευρώ. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

  • Piaggio Liberty 125: 2.490 ευρώ
  • Piaggio Liberty 125 S: 2.590 ευρώ
  • Piaggio Liberty 150: 2.650 ευρώ
  • Piaggio Liberty 150 S: 2.750 ευρώ  

Με I-get κινητήρες και χαμηλή κατανάλωση

Το Liberty φέρει τον τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα iGet της Piaggio, ο οποίος έχει εξοπλιστεί με 3βάλβιδη κεφαλή και έχει επωφεληθεί από τεχνολογίες μείωσης τριβών. Εξασφαλίζει όχι μόνο μειωμένο θόρυβο, εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και σημαντική μείωση στις βλαβερές εκπομπές καυσαερίων. Η έκδοση των 125 κ.εκ. αποδίδει 11 ίππους, ενώ στην περίπτωση των 150 κ.εκ. ανεβαίνει στους 12,5 ίππους. Διαθέτει εμπρός τροχό 16 ιντσών και πίσω 14 ιντσών, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των μεγαλύτερων διαστάσεων τροχού στην οδηγική συμπεριφορά, τη σταθερότητα και την άνεση.

Μεγάλοι τροχοί και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ

Το πλαίσιο του Piaggio Liberty 125 είναι ατσάλινο σωληνωτό με ενισχύσεις, για μεγαλύτερη ακαμψία. Οι τροχοί του είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω με διαστάσεις ελαστικών 90/80-16 και 100/80-14 αντίστοιχα. Το σύστημα της πέδησης αποτελείται από δίσκο 240mm με δαγκάνα δύο εμβόλων εμπρός και μηχανικό ταμπούρο διαμέτρου 140mm πίσω με μονοκάναλο ABS της Bosch. Οι αναρτήσεις συνδυάζουν τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός με δύο αμορτισέρ πίσω ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου σε 5 θέσεις.

Με οθόνη LCD και αποθηκευτικό χώρο για ένα κράνος

Η εμφάνιση του Liberty μαρτυρά την Ιταλική φινέτσα, βασιζόμενο στον κλασσικό σχεδιασμό, με μοντέρνες κυρτές γραμμές, λεπτομέρειες χρωμίου και σύγχρονες τεχνολογίες που ολοκληρώνουν την εμφάνισή του. Ο εμπρόσθιος προβολέας του είναι ψηλά τοποθετημένος, ενώ τα εμπρός φλας ενσωματώνονται στην ποδιά. Ο πίνακας οργάνων συνδυάζει αναλογικό ταχύμετρο με οθόνη LCD μπλε φωτισμού και ενημερώνει τον αναβάτη για τα διανυθέντα χιλιόμετρατην στάθμη βενζίνης κ.α. Η πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα, γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στο τιμόνι και είναι ικανός να φιλοξενήσει ένα κράνος τύπου Jet ενώ ο αποθηκευτικός χώρος στο εσωτερικό της ποδιάς ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη της μίζας και διαθέτει θύρα USB για την φόρτιση κινητού τηλεφώνου. Διατίθενται σε τέσσερις χρωματισμούς: BIANCO LUNA, GRIGIO ASTRALE, ROSSO ATLAS και NERO ABISSO.

Συνέχεια του άρθρου >>>