net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα επετειακή Ducati Panigale 1299S

Panigale S 90th Anniversary

Μία τρομερά όμορφη μοτοσυκλέτα που θα παραχθεί μόνο σε 500 κομμάτια, παρουσίασε η Ducati, για τον εορτασμό των 90 ετών της εταιρείας.

 
Μόλις πριν λίγο, σας δώσαμε την είδηση για την επιστροφή της Ducati Supersport σειράς, με φωτογραφία του νέου 936 Supersport που θα σημάνει την επαναφορά του ονόματος στην αγορά και την παραγωγή μιας πιο προσιτής sport μοτοσυκλέτας, χωρίς εστίαση στην πίστα.  Ωστόσο, το όνομα Ducati είναι συνώνυμο της εξωτικής μοτοσυκλέτας. Και η Ιταλική εταιρεία… δεν μας άφησε παραπονεμένους αλλά ούτε και χωρίς… οφθαλμόλουτρο στην World Ducati Week!

Όπως είχε ανακοινωθεί, περιμέναμε να δούμε ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο, με επετειακό χαρακτήρα. Αυτό το μοντέλο λοιπόν, βασίστηκε και στην κορυφαία μοτοσυκλέτα της γκάμας της Ducati: Την 1299 Panigale. Ιδού λοιπόν, η Ducati 1299 Panigale s Anniversario! 

H εκπληκτικά όμορφη μοτοσυκλέτα θα παραχθεί μόνο σε 500 κομμάτια παγκοσμίως, ενώ φέρει τεχνολογία αιχμής που την φέρνει όσο πιο κοντά γίνεται στην μοτοσυκλέτα του Chaz Davies, που αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike. 

Στα χαρακτηριστικά, η μοτοσυκλέτα θα βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην Panigale S και στην αγωνιστικά φτιαγμένη Panigale R, κοντά στην φιλοσοφία της Superleggera. To μοντέλο έχει μεταξόνιο κατά 5 χιλιοστά μεγαλύτερο από την μοτοσυκλέτα παραγωγής, ενώ φέρει ειδική μπαταρία λιθίου, τμήματα από ανθρακονήματα και ένα ελαφρύτερο αμορτισέρ, στοιχεία που συμβάλλουν στα 2,5 κιλά λιγότερα, που ζυγίζει η επετειακή S, από την απλή. 

To μοντέλο θα φέρει ένα νέο σύστημα traction control, το οποίο όπως λέγεται, θα επιτρέψει στον αναβάτη να…driftάρει στις στροφές, δίνοντας περισσότερο βαθμό ελέγχου από το γκάζι! Ενδιαφέρον ακούγεται!

Η μοτοσυκλέτα, όπως και το μοντέλο παραγωγής, θα αποδίδει 205 ίππους, ενώ θα φέρει αναρτήσεις Ohlins, ζάντες από την Marchesini, ένα ειδικό χρωματικό θέμα και αριθμό μοντέλου στην άνω τιμονόπλακα. Η μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ξεπεράσει τις 28.000 ευρώ, σε τιμή απόκτησης…

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ