net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εξονυχιστικά θα αναλυθούν οι δυο κινητήρες που αστόχησαν στο Mugello.

Οι κινητήρες για ανάλυση

Στην Ιαπωνία για λεπτομερή ανάλυση θα σταλούν οι σπασμένοι κινητήρες των Valentino Rossi και Jorge Lorenzo, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες της αστοχίας τους στο Mugello.

 
Μετά την απώλεια δυο κινητήρων, εκ των οποίων ο ένας στον αγώνα, η Yamaha Movistar θα στείλει τις δυο κατεστραμμένες μονάδες πίσω στην Ιαπωνία, όπου και θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστική ανάλυση τους για να διαπιστωθούν τα αίτια της αστοχίας τους. 

Η είδηση προέρχεται δια στόματος Lin Jarvis, του «αφεντικού» της Yamaha Movistar, ο οποίος παραδέχεται ότι το συμβάν ήταν σοκαριστικό για την ομάδα. Ο Jarvis δήλωσε ότι «θα κινήσει γη και ουρανό» προκειμένου η αιτία να εντοπιστεί και να επιδιορθωθεί, πριν τον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες. 

Ο Jarvis δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ασυνήθιστο να χάνεις έναν κινητήρα, πόσο μάλλον δύο σε μια μέρα! Προφανώς, είναι κάτι το οποίο πρέπει να εξετάσουμε λεπτομερώς. Τα υλικά θα σταλούν στην Ιαπωνία για να αναλυθούν και σίγουρα στη Βαρκελώνη θα έχουμε λάβει μια απάντηση, προκειμένου να δράσουμε ανάλογα.»

Συνεχίζει τις δηλώσεις του δηλώνοντας την απογοήτευση που νιώθει απέναντι στον Valentino Rossi, που το πρόβλημα του στέρησε τερματισμό στη χώρα του: «Λυπάμαι για τον Valentino, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έτσι σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα. Χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε το 1-2. Ευτυχώς βέβαια που ο Jorge Lorenzo κατάφερε να κερδίσει και δεν χάσαμε και τους δυο κινητήρες κατά την διάρκεια του αγώνα…»

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ