net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 25 Απριλίου του 2015, ο μεγάλος αθλητής του Trial Loris Gubian έρχεται στην Αθήνα!

Ο πρωταθλητής trial Loris Gubian στην Αθήνα

Με πρωτοβουλία του Μάριου Πολυχρονιάδη και της eXTra products ο αναβάτης της Gas Gas και πρωταθλητής Trial της Γαλλίας επί σειρά ετών έρχεται στην Αθήνα 25 Απριλίου 2015, για μία επίδειξη Trial στην Πεντέλη.

 
O Loris Gubian κερδίζει τίτλους και πρωταθλήματα από το... 2003, αρχίζοντας από το ευρωπαικό κύπελλο trial, συνεχίζοντας με το γαλλικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία junior το 2008, τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα στο Trial των Εθνών, ενώ βρίσκεται επί σειρά ετών στην πρώτη δεκάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Trial. Συμμετέχει τόσο σε αγώνες indoor όσο και outdoor, σε αγώνες Urban Trial, κλπ., ενώ έχει συνολικά 4 γαλλικά πρωταθλήματα (κατηγορία Expert) στο παλμαρέ του, 1 ευρωπαικό πρωτάθλημα, 1 παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία junior, και 3 τίτλους στο γαλλικό Urban Trial.

Κρίνοντας από το ιστορικό του σπουδαίου αυτού αθλητή, όσοι παρευρεθούν στην επίδειξη που θα δώσει στην Πεντέλη θα δουν και θα μάθουν πράγματα που ούτε τα φαντάζονται!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα. Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Μάριο Πολυχρονιάδη στο τηλ. 6983922800 ή το Χρήστο Κυριακίδη, στην eXTra products 2109213286/7.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ