net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μικρές οι αλλαγές που μπορεί κανείς να αντιληφθεί οπτικά, στο νέο KTM Duke 390.

Η συμμόρφωση με τις Euro4 προδιαγραφές, είναι σίγουρο πως θα επιφέρει αλλαγές και στον κινητήρα, χωρίς βέβαια να επηρεαστεί η απόδοση του. Ελπίζουμε.

Νέο ΚΤΜ Duke 390!

Ένα πρωτότυπο KTM που κατά 99% είναι το νέο Duke 390, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός, σε διαδικασία δοκιμών στην Ισπανία.

 
Όπως είχε δηλώσει και ο CEO της KTM, Stefan Pierer, όλη η σειρά των RC και Duke μοντέλων θα έχει ανανεωθεί μέχρι το 2017, οπότε αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι το νέο Duke 390. 

Τι έχει αλλάξει; Από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, η ουρά έχει αποκτήσει μια πιο «αιχμηρή» σχεδίαση συμπαρασύροντας και το πίσω φανάρι, ενώ αλλαγές εντοπίζονται στην σέλα του συνεπιβάτη καθώς και στο ρεζερβουάρ, που φαίνεται να ακολουθεί πιο δυναμικές γραμμές. 

Κυριότερη και οφθαλμοφανής αλλαγή είναι το τελικό της εξάτμισης που πλέον έχει μεταφερθεί… εκεί που βρίσκονται συνήθως τα τελικά της εξάτμισης και όχι κάτω από την έδραση του ψαλιδιού, όπως στο υφιστάμενο μοντέλο.

Φυσικά αυτό μπορεί να αποτελεί μια πρόσκαιρή αλλαγή για τις ανάγκες των δοκιμών, οπότε δεν βάζουμε και το χέρι μας στην φωτιά για το κατά πόσο θα παραμείνει έτσι στο μοντέλο παραγωγής.

Πέραν αυτών, αναμένονται φυσικά αλλαγές στον κινητήρα και στην τροφοδοσία, προκειμένου η μοτοσικλέτα να συμμορφώνεται με τις Euro4  προδιαγραφές.  

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ