Νέο BMW R 1250 R 2023

Νέο BMW R 1250 R 2023

Νέο BMW R 1250 R 2023

Ελαφρά ανανέωση, κυρίως σε εξοπλιστικό επίπεδο, για το νέο BMW R 1250 R 2023.

Πλήρως LED φωτιστικό σώμα εμπρός και φλας

Αναβαθμισμένα είναι τα φωτιστικά σώματα στο νέο BMW R 1250 R 2023, με τον εμπρός προβολέα να είναι Full LED τεχνολογίας συμπεριλαμβάνοντας και το φως ημέρας DRL. Παράλληλα, LED είναι και τα φλας που είναι ανασχεδιασμένα, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει τα Adaptive Turning Light, που φωτίζουν το εσωτερικό της στροφής.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

DTC και λειτουργία οδήγησης ECO, DBC και Integral ABS στον βασικό εξοπλισμό

Στον βασικό εξοπλισμό της νέας BMW  R 1250 R 2023, περιλαμβάνεται το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης DTC, όπως και η ECO λειτουργία οδήγησης, που προσαρμόζει τις ενδείξεις και την λειτουργία της μοτοσυκλέτας, ώστε ο αναβάτης να πετυχαίνει την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, θα είναι διαθέσιμες οι Riding Modes Pro, αλλά και το ηλεκτρονικό σύστημα φρένου κινητήρα MSR.
Στα ηλεκτρονικά συστήματα της νέας BMW R 1250 R 2023 περιλαμβάνονται επίσης τα Integral ABS, που λειτουργεί και υπό κλίση στο εσωτερικό της στροφής, αλλά και το Dynamic Brake Control, που επεμβαίνει ανάλογα σε κινητήρα και φρένα για την επίτευξη αποτελεσματικότερης πέδησης, σε συνθήκες ανάγκης.
 

Σε εκδόσεις Sport και Triple Black

Όπως και με την περίπτωση του R 1250 RS, έτσι και το νέο R 1250 R 2023 θα γίνει διαθέσιμο σε έκδοση σπορ (με τριχρωμία, χρυσές δαγκάνες φρένων, μαύρο τιμόνι και μπλε εμπρός φτερό, αλλά και επιλογή μονόσελου), όπως και στην κατάμαυρη Triple Black για άκρατη εμφάνιση πολυτέλειας. Μηχανικά, στην καρδιά της μοτοσυκλέτας εξακολουθεί να χτυπά ο Boxer των 1.254 κ.εκ., με απόδοση 136 ίππων και σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων ShiftCam.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »