net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο μοτέλο της Yamaha, YZF-R6

Νέα Yamaha YZF-R6: Ένα εξελιγμένο 600άρι

Το νέο YZF-R6 είναι έτοιμο για να κατακτήσει τις ευρωπαϊκές αγορές. Η Yamaha μόλις ανακοίνωσε την τιμή του αναμενόμενου γίγαντα και περιμένει τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού.

 
Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του YZF-R6 για την αγορά του Ηνωμένου Βασίλειου είναι 12.700 ευρώ και συγκεντρώνει πολλά  περισσότερα πλεονεκτήματα από τα προηγούμενα μοντέλο. Σχεδιαστικά διαθέτει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά επόμενης γενιάς και αεροδυναμική, εμπνευσμένα από το μεγάλο του αδελφό, το R1 ...

Είναι, αναμφίβολα, μια εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα, που αποδίδει 109 ίππους στις 14.500 σαλ και ροπή 6,3 kg-m στις 10.500 σαλ. Ο 4 κύλινδρος σε σειρά κινητήρας χωρητικότητας 599κ.κε,είναι συμβατός με τους κανονισμούς Euro4 και διαθέτει τη καλύτερη τεχνολογία που έχετε δει σε μια YZF-R6.

Υπάρχει ένα νέο 6-επιπέδων σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), το οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικές λειτουργίες κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Επιπλέον, υπάρχει ένα νέο σύστημα Quick Shift (QSS), το οποίο επιτρέπει το ανέβασμα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη και βελτιώνει την επιτάχυνση. Το νέο μοντέλο ωφελείται από την τεχνολογία που δανείστηκε από το R1 - συμβάλλοντας έτσι  στον καλύτερο έλεγχο και τη μεγαλύτερη ακρίβεια- καθιστώντας το νέο R6 πιο ελκυστικό από ποτέ.
 
Το πολυαναμενόμενο μοντέλο έχει κατακτήσει τρεις φορές το World Supersport Championship.
 Είναι διαθέσιμο σε Race μπλε και Tech μαύρο.

Αραγε, η τιμή στην Ελλάδα θα είναι απαγορευτική για το μοτοσυκλετιστικό κοινό;

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ