net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα Goldwing αναμένεται να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά στην κατηγορία των Luxury Touring μοτοσικλετών

Νέα Honda Goldwing

Tα "χρυσόφτερα" μοντέλα, είχαν ανέκαθεν μια ξεχωριστή θέση στην γκάμα της Honda και αποτελούσαν φορείς καινοτομιών και νέων τεχνολογιών. Η νέα Goldwing που θα παρουσιαστεί το 2017, δεν θα μπορούσε να διαφέρει λοιπόν!

 
H GL 1800, το υφιστάμενο μοντέλο της Goldwing δηλαδή, συμπληρώνει φέτος 15 έτη στην παραγωγή και όσο και αν είχε ταράξει τα νερά το 2001, με την τεχνολογία και τον εξοπλισμό που έφερε, πλέον θεωρείτε ότι… τα έχει φάει τα ψωμιά του. 

Για αυτό το λόγο, η Ηonda σκοπεύει να παρουσιάσει τη νέα έκδοση της Goldwing, προκειμένου να ανακτήσει την κορυφή στις Luxury και Hi-Tech μοτοσικλέτες. 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για DCT (φυσικα!), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες ημιενεργητικές αναρτήσεις, ένα εντυπωσιακό εναλλακτικό μπροστινό σύστημα με οδηγούντες βραχίονες και μονό αμορτισέρ, καθώς και για… "τα πάντα όλα" και ακόμα περισσότερα σε ότι αφορά στον e-εξοπλισμό, δηλαδή ότι κυκλοφορεί σε ηλεκτρονικά βοηθήματα (ABS, Traction Control, Ride by Wire κτλ-κτλ).

Λογικά θα περιμένουμε και μια εξελιγμένη μορφή του air-bag, το οποίο η Goldwing του 2001 είχε συστήσει στο ευρύ κοινό, όντας η πρώτη μοτοσικλέτα μαζικής παραγωγής με αυτό το σύστημα. 

Σε ότι αφορά στον κινητήρα, ακούγεται ότι η νέα Goldwing θα είναι υβριδική ή ότι θα υπάρξουν  δύο εκδόσεις, μια υβριδική με τετρακύλινδρο boxer κινητήρα που θα συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα και μια έκδοση που θα κινείται αποκλειστικά από εξακύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης.

 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ