net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Marc Marquez λέει ότι η Honda θα ήθελε ο ομόσταυλός του, Dani Pedrosa, να παραμείνει στην ομάδα και για την επόμενη χρονιά.

Να κρατήσουμε τον Dani!

Μία δική του απάντηση στις ξαφνικές και έντονες φήμες που θέλουν τον Dani Pedrosa να υπογράφει στην Yamaha για το 2017 έδωσε ο Marc Marquez, λέγοντας ότι η Honda επιθυμεί να τον κρατήσει στο δυναμικό της!

 
Μέσα σε εκτενείς και έντονες συζητήσεις για τις μεταγραφές στον χώρο των Moto GP, ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Marc Marquez προέβη σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες! 

Ο Ισπανός αναβάτης δηλώνει ότι η Honda θέλει να κρατήσει τον Dani Pedrosa μαζί της, παρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, πλέκει και το εγκώμιο του ομόσταυλού του, λέγοντας: "Είναι ένας καλός αναβάτης, και τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας στην ομάδα. 

"Φυσικά και η Honda θα προσπαθήσει να τον κρατήσει, διότι είναι κορυφαίος οδηγός. Επίσης, μετά από τόσα χρόνια, είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα. Είναι γρήγορος, έχει δύναμη, είναι τέταρτος στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή, οπότε σαφώς και έχει δυνατότητες. Πιστεύω ότι η Honda θα προσπαθήσει να τον κρατήσει" 

Να λοιπόν μια ενδιαφέρουσα δήλωση σχετικά με τον Dani Pedrosa, από τον ομόσταυλο και συμπατριώτη του αναβάτη. Γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα δε, αν σκεφτούμε το εξής: ο Dani Pedrosa έχει την ατυχία να επισκιάζεται από τα τέρατα του χώρου, στα βλέμματα των θεατών, ωστόσο αυτές οι δηλώσεις αλλά και η στάση των εταιρειών απέναντί του, δείχνουν αλλά και επισημαίνουν την θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ