net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από σχεδιασμό για βραβείο πάντως το πράγμα πετάει, έτσι;

Κι επειδή μπορούμε, να και μια έκδοση με αρθρωτό μπροστινό.

Η απουσία εξοπλισμού δρόμου (φανάρια, φλας κλπ) μας δίνει μια ελπίδα.

Ο Ιταλός θα το αποκαλούσε monoposto.

Από εδώ μοιάζει σχεδόν σαν μοτοσικλέτα.

Μια πρακτική καθημερινή πρόταση για να κάνεις τη δουλειά σου βρε αδερφέ.

80 ξύλινα φύλλα συγκολλούνται μεταξύ τους για αυτό το λαμινέ τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη σε αυτή τη φωτογραφία μπορούμε να λέμε με σιγουριά πως είναι ηλεκτρική μοτοσικλέτα. Αλλιώς ούτε γι αυτό δε θα ήμασταν σίγουροι.

Λεπτή σιλουέτα, σφικτός πωπός.

Κάτι να σε βοηθά να ξεχνιέσαι από τα πονεμένα οπίσθια...

Ορίστε η σέλα που θα κάνει κάθε ΜΧ να μοιάζει με τουριστάδικο.

Μοτοσικλέτα για σκληρόπετσους

Ονομάζεται e-Raw και πολύ αμφιβάλλουμε αν ποτέ θα δει το φως της παραγωγής. Τουλάχιστον όχι μέχρι να βρεθεί ένας χριστιανός να της βάλει κάτι που να μοιάζει περισσότερο με σέλα και λιγότερο με ντιζαϊνάτο ράφι.

 
Αυτή η ηλεκτρική μοτοσικλέτα περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει την εταιρεία Expemotion που την έχει σχεδιάσει - ούτε καν από ποια χώρα προέρχεται. Το μόνο που έχουμε βρει είναι πως η καταγωγή της είναι γαλλόφωνη. Έπειτα, καμιά πληροφορία δεν υπάρχει σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, τι ηλεκτρικό μοτέρ φοράει, επιδόσεις, αυτονομία… ξέρετε, όλες τις τυπικούρες που είθισται να συνοδεύουν τις φωτογραφίες μιας νέας μοτοσικλέτας.

Εδώ οι κύριοι περιορίζονται σε μια και μόνη πληροφορία. Το ξύλινο κάθισμα που βγάζει μάτια σε όποια φωτογραφία και να δει κανείς, είναι λέει ένα λαμινέ σχέδιο κατασκευασμένο από 80 φύλλα ξύλου. Τι ξύλου; Δεν έχει σημασία. Σκληρού ξύλου. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το μόνο που έχει σημασία.
Προσέξτε τώρα: Όχι μόνο αυτή είναι η σέλα, αλλά ταυτόχρονα παίζει και τον δευτερεύοντα ρόλο μιας μορφής ανάρτησης για τα οπίσθια του αναβάτη , καθώς το ένα άκρο της ξύλινης κατασκευής είναι ελεύθερο να ταλαντωθεί. Πώς είχαν οι παλιές μοτοσικλέτες μονόσελα με ελατήρια; Ε κάπως έτσι κι εδώ.

Περισσότερα δεν έχουμε να πούμε γι αυτό το δημιούργημα. Αν κάποιος νομίζει πως έχει κάποια άλλη χρήση εκτός από περίεργο έκθεμα σε κάποιο σαλόνι, ας επικοινωνήσει με την κατασκευάστρια εταιρεία να μάθει αν και πόσο το πωλούν. Εκτός από φωτογραφίες άλλωστε, η ιστοσελίδα τους έχει μόνο έναν σύνδεσμο για e-mail.

Α ναι, κι ένα βίντεο με τη δημιουργία του.



 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ