net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην Pramac Ducati την επόμενη σεζόν ο Scott Redding με την ελπίδα η μοτοσικλέτα αλλά και η ομάδα να του ταιριάξει καλύτερα.

MotoGP: Στην Pramac Ducati ο Redding

Με την Octo Pramac Racing, στη σέλα μιας Ducati Desmosedici GP, θα αγωνίζεται ο Scott Redding την επόμενη σεζόν (2016) σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση της αγωνιστικής ομάδας.

 
Αυτή θα είναι η 3η σεζόν του 23χρονου αναβάτη στη μεγάλη κατηγορία στην οποία και μετακόμισε από τη Moto2, το 2014, για λογαριασμό της Gresini. Φέτος είναι ο μοναδικός αναβάτης της EG 0,0 Marc VDS και μέχρι αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 13η θέση με 47 βαθμούς. Ο Redding δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση της Honda του και έψαχνε εδώ και καιρό τρόπο για να περάσει στο στρατόπεδο της Ducati, για την οποία είχε δοκιμάσει το 2012 και είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

Για τη συγκεκριμένη μεταγραφή ο Paolo Ciabatti, αγωνιστικός διευθυντής της Ducati Corse, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Scott στην οικογένεια της Ducati. Του χρόνου θα αγωνίζεται με την ομάδα της Ducati Pramac με τις τελευταίες GP15 μοτοσικλέτες. Γι αυτό και χαιρόμαστε και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να δείξει (ο Redding) τις πραγματικές δυνατότητές του. Παρακολουθούμε τον Scott από τα χρόνια του στη Moto2 αλλά και από το ντεμπούτο του στη MotoGP με την Gresini. Τον προσεγγίσαμε όταν ήταν στη Moto2 αλλά τότε η ομάδα του (EG 0,0 Marc VDS) ανέβηκε κατηγορία και ήταν αδύνατο να τον πάρουμε. Συζητήσαμε ξανά μαζί του στο Brno και αποφασίσαμε ότι αυτή η στιγμή ήταν η σωστή στιγμή.»

Ο αναβάτης που θα αντικαταστήσει τον Redding στην Marc VDS, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ