Μοντέλο αντίστοιχο του Himalayan ετοιμάζει η Honda

Μοντέλο αντίστοιχο του Himalayan ετοιμάζει η Honda

Χρήση της νέας πλατφόρμας σε ένα scrambler και ένα travel enduro
Οι ομοιότητες με το Himalayan της RE
Μικρό Travel Enduro με κινητήρα 350cc
Με μέγιστη ισχύ 20,7 ίππων στις 5.500 σαλ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Χρήση της νέας πλατφόρμας σε ένα scrambler και ένα travel enduro

Μέσα στον μήνα εμφανίστηκαν φωτογραφίες από χαρτιά διπλώματος ευρεσιτεχνίας που έχει καταθέσει η Honda για ένα νέο travel enduro που θυμίζει στον σχεδιασμό του το Himalayan. Η εταιρεία μάλιστα σκοπεύει να παρουσιάσει εκτός από αυτό το μοντέλο και μία έκδοση scrambler ενώ στα αρχεία που έχουν κατατεθεί παρουσιάζονται τα δύο μοντέλα με την ίδια ουρά και ρεζερβουάρ ενώ διαφορετικά είναι τα fairings και τα μπροστινά φτερά.   
 

Οι ομοιότητες με το Himalayan της RE

Το νέο travel enduro της Honda έχει στοιχεία παρόμοια με αυτά του Himalayan, όπως ο συνδυασμός του εμπρός στρογγυλού προβολέα και της ζελατίνας αλλά και των γραμμών που ξεκινάνε από το ρεζερβουάρ και καταλήγουν στην επίπεδη σέλα του συνοδηγού. Τα πλαστικά καλύμματα ανάμεσα από τον προβολέα και ντεπόζιτο επίσης θυμίζουν τα κάγκελα του Himalayan τα οποία λειτουργούν και ως βάσεις για βαλιτσάκια και εδώ να τονιστεί ότι οι ομοιότητες αναφέρονται στο Himalayan 411 και όχι το καινούριο 450.   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρό travel enduro με κινητήρα 350cc

Όπως μαρτυρούν τα χαρτιά ευρεσιτεχνίας της Honda το νέο της μικρό travel enduro όπως επίσης και το scrambler θα είναι εξοπλισμένα με τον κινητήρα 348cc που προέρχεται από την σειρά μοντέλων 350 της εταιρείας, όπως το CB 350 DLX.
 

Με μέγιστη ισχύ 20,7 ίππων στις 5.500 σαλ

Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας 348cc δεν εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του με μέγιστη ισχύ 20,7 αλόγων στις 5.500 σαλ και 29,4 Nm στις 3.000 σαλ, δεν είναι και αυτός ο σκοπός του εξάλλου, αφού σημαντικότερος παράγοντας ενός travel enduro είναι η αξιοπιστία του (να μην σε αφήσει πουθενά) και οι δυνατότητές του στην εκτός δρόμου οδήγηση. Δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει στην Ευρώπη αν και πιθανότερο σενάριο είναι να έχει αναπτυχθεί για άλλες αγορές όπου η ζήτηση σε αυτή την κατηγορία είναι μεγαλύτερη.