net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Την Παρασκευή 4 Απριλίου ξεκινά το καλύτερο Scooter Moto Festival που είδατε ποτέ!

Και ταινίες με θέμα τη μοτοσικλέτα στο Scooter Moto Festival.

Και έκθεση από την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας με θέμα 100 Χρόνια Μοτοσυκλέτα!

Και έκθεση με σύγχρονες ρετρό μοτοσικλέτες.

Ξεκινά το Scooter Moto Festival!

Το καλύτερο Scooter Moto Festival που είδατε ποτέ ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 4 Απριλίου, τις πύλες του και σας περιμένει από τις 16.00 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για ένα φανταστικό τετραήμερο.

 
Το περιμένατε καιρό; Ε, το Scooter Moto Festival ήρθε και θα κάνει όλους τους φίλους των δύο τροχών να βρεθούν κοντά στις ..αγαπημένες τους!

Για τρίτη συνεχή χρονιά στο κέντρο της Αθήνας (Τεχνόπολη στο Γκάζι), το Scooter Moto Festival ανοίγει τις πόρτες του, την Παρασκευή 4 Απριλίου για να υποδεχτεί όλους τους φίλους των δύο τροχών.

Το Scooter Moto Festival δεν είναι μια τυπική έκθεση μοτοσικλέτας. Μεγαλύτερο κατά μία μέρα σε σχέση με πέρσι, είναι στην ουσία ένα πολυθέαμα που θα διαρκέσει 4 ολόκληρες μέρες και θα δώσει στον επισκέπτη μια πολύ πιο ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τους δύο τροχούς σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. 

Το Scooter Moto Festival θα φορτσάρει το απόγευμα του Σαββάτου, 5 Απριλίου, όταν στις 19.00, στο κεντρικό stage της εκδήλωσης, θα ανέβουν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Νίκος Βιτσιλάκης για να παρουσιάσουν, ένα προς ένα, όλα τα νέα μοντέλα του 2014, σε ένα μοναδικό show 2 ωρών. 

Στο  φετινό Scooter Μoto Festival, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε πάρα πολλά και διαφορετικά event να συζητήσει για τους δύο τροχούς, να δει από κοντά τα περισσότερα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά, να ακούσει ζωντανή μουσική και να παρακολουθεί δωρεάν ταινίες με θέμα τη μοτοσικλέτα.

Φέτος, θα δούμε ακόμα περισσότερα scooters και μοτοσικλέτες, μιας και το 2014 βρίσκει τις περισσότερες εταιρίες με νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα. Το κοινό, μπορεί να παρακολουθήσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο, όπως τις προβολές 8 ταινιών μεγάλου μήκους με θέμα τη μοτοσικλέτα και τους μοτοσικλετιστές γενικότερα και την  πρωτότυπη θεματική έκθεση με σύγχρονες μοτοσικλέτες που σχεδιάστηκαν για τους εραστές του Vintage design. Ηλεκτροκίνηση, Σεμινάρια Τεχνικής οδήγησης και πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και την έκθεση που ετοίμασε η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτα με θέμα «100 Χρόνια Μοτοσικλέτα».

Και αν αναρωτιέστε πόσο θα σας κοστίσει το Scooter Moto Festival, ελάτε χωρίς χρήματα, γιατί τόσο η είσοδος όσο και κάθε event είναι εντελώς δωρεάν!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ