net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γίνε μέλος της οικογένειας Honda Moto και διεκδίκησε ένα από τα 51 μεγάλα δώρα που δίνει η ελληνική επίσημη αντιπροσωπεία Σαρακάκης ΑΕΒΜΕ.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ιστοσελίδα Honda Wings, και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα πάρει σπίτι του ένα Honda CB500X!

Στα δώρα συμπεριλαμβάνονται είκοσι μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από το California Superbike School & είκοσι σεμινάρια από το City's ART.

To μεγάλο δώρο του διαγωνισμού είναι το best seller Honda CB500X!

Κερδίστε ένα Honda CB500X και 50 ακόμη δώρα!

Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας Honda Moto, και κέρδισε μαθήματα στο σχολείο προηγμένης οδήγησης California Superbike School, δερμάτινα Race Honda, κι ένα μοναδικό CB500X. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε!

 
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης παραγωγής 300 εκατομμυρίων δικύκλων στην ιστορία της Honda, η επίσημη αντιπροσωπεία Σαρακάκης ΑΕΒΜΕ γιορτάζει, χαρίζοντας εντυπωσιακά δώρα. Μαθήματα στο California Superbike School, δερμάτινα Race Honda, και μια μοτοσικλέτα CB500X!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, είναι να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού Honda Wings, ΕΔΩ, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, και αν έχετε μοτοσικλέτα, τη μάρκα και το μοντέλο της. Τέλος, διαλέξτε ποια μοτοσικλέτα της Honda θα σας ενδιέφερε να αποκτήσετε, και είστε έτοιμοι.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και κατέχουν άδεια οδήγησης κατηγορίας τουλάχιστον Α1 για κατόχους διπλώματος από 19/1/2013 και μετά ή δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας τύπου Α για τους κατόχους πριν την 19/1/2013 (για scooter). Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρίας «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους πρώτου και δεύτερου βαθμού. 

O διαγωνισμός ξεκίνησε στις 23/04/2015, και λήγει στις 30/06/2015 και ώρα 23:59 ή σε τυχόν άλλη ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Εταιρία. 

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 02/07/2015 στα γραφεία της εταιρίας «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.», επί της Λεωφ. Αθηνών αρ. 71, Αθήνα και ώρα 15.00, παρουσία Συμβολαιογράφου. Θα κληρωθούν και αναδειχθούν συνολικά πενήντα ένας μοναδικοί νικητές του Διαγωνισμού καθώς και είκοσι επιλαχόντες αυτών, που θα πάρουν τη θέση τους σε περίπτωση αρνήσεως ή αδυναμίας των νικητών, και θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα που θα κληρωθούν με την ακόλουθη σειρά: α) μία μοτοσικλέτα Honda CB 500X, β) είκοσι νικητές που θα παρακολουθήσουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL, γ) είκοσι νικητές που θα παρακολουθήσουν σεμινάρια από το City's ART, και δ) δέκα δερμάτινα Race Honda. 

Τα ονόματα των νικητών καθώς και οι επιλαχόντες αυτών, θα αναρτηθούν μέσα από την ιστοσελίδα της Honda Motorcycles & ATVs στο Facebook στις 03/07/2015. 

Διευκρινίζεται ότι ο νικητής της μοτοσυκλέτας Honda CB500X επιβαρύνεται με τα έξοδα πινακίδων, τα τέλη κυκλοφορίας κλπ καθώς και τα έξοδα μεταφοράς από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε». Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της μηχανής είναι η επίδειξη του διπλώματος οδήγησης, όπως ορίζεται από τους όρους του παρόντος Διαγωνισμού. Η ημερομηνία παραλαβής της μηχανής CB 500X θα οριστεί κατόπιν συνεννόησης με το νικητή. 

Οι νικητές των δερμάτινων RACE Honda μπουφάν θα μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τις 06/07/2015 έως και τις 31/07/2015 στην Κεντρική Έκθεση HONDA ΜΟΤΟ στη Λεωφόρο Αθηνών 71 από τις 10.00 έως τις 20.00. Αλλαγές στα νούμερα των ρούχων δεν θα γίνονται δεκτές. Θα ισχύσουν τα νούμερα που έχουν δηλωθεί κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τους τυχερούς. 

Για τους νικητές των μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL και City’s ART αντίστοιχα, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την κα Λαϊνοπούλου Μαριγώ στο 213 0052380 ή στο 6951848632. Τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στο CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL και City's ART είναι μεταβιβάσιμα αλλά όχι ανταλλάξιμα σε χρήματα ή είδος. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα μαθήματα είναι η κατοχή άδειας οδήγησης μοτοσικλέτας και μοτοσικλέτα ή scooter. Όλα τα σεμινάρια θα πρέπει να υλοποιηθούν εντός του ημερολογιακού έτους 2015. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ