net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο δράκος της Kawasaki έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να απογειωθεί!

Kawasaki Ninja H2R. Απογείωση!

Κι άλλο βίντεο για το Ninja H2R; Ναι, αλλά σταθείτε ένα λεπτό. Αυτό εδώ πρέπει να το δείτε! Φοβερά στιλάτο, με το κτήνος με τον υπερσυμπιεστή στο δυναμόμετρο, και στον αεροδιάδρομο, έτοιμο για απογείωση!

 
Η Kawasaki έκανε απίστευτη δουλειά με τα teaser βίντεο των H2R & H2, μέχρι την παρουσίαση τους σε Intermot και EICMA αντίστοιχα. Και μπορεί το H2 να μας... απογοήτευσε (λέμε τώρα) λιγάκι με την "γήινη" απόδοση των 200hp (γκουχ-γκουχ), αλλά το H2R με τους 300-310hp εξακολουθεί να μας εμπνέει και να μας γοητεύει υπέρμετρα.
Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Kawasaki τα έδωσε όλα όσον αφορά στο στιλ, τον τσαμπουκά, και τον εντυπωσιασμό, με το H2R να μας αποκαλύπτεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Τόσο στο δυναμόμετρο, όσο και στην έξοδο από τη... φωλιά του (ένα hangar αεροδρομίου), και τέλος κατά την "απογείωση" του στον αεροδιάδρομο!

Τα εύσημα παίρνε και το έξυπνο μοντάζ με μερικές σκηνές κίνησης να σε βάζουν σε σκέψεις του στιλ: "είναι το πλάνο σε fast forward, ή μήπως μπήκε το Turbo σε λειτουργία;"! To βρήκαμε και σε HD!!! Απολαύστε!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ