net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν για άλλη μια χρονιά τα KTM Offroad Days σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της Αυστριακή εταιρίας.

Ο μοναδικός Giovanni Sala προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στους φίλους του χώματος.

KTM Offroad Days: Απόλαυση στο χώμα ξανά

To KTM Offroad Days, αυτή η σημαντική διοργάνωση της KTM SEE, οργανώθηκε για μία ακόμη χρονιά με επιτυχία, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους των δύο τροχών να οδηγήσουν τα νέα χωμάτινα μοντέλα των Αυστριακών.

 
Οι λάτρεις του χώματος πραγματικά αγκάλιασαν τη διοργάνωση της KTM SEE με τους συμμετέχοντες που θέλησαν να βρεθούν στη σέλα μιας νέας χωμάτινης KTM να φτάνουν τους 549. Μαζί τους ήταν και ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Giovanni Sala,  ο οποίος με τον δικό του μοναδικό τρόπο μετέδωσε στους συμμετέχοντες τις βασικές αρχές οδήγησης offroad! Ο Sala ήταν κοντά στους αναβάτες και τις δύο ημέρες και με υπομονή και μεταδοτικότητα δίδαξε τους αναβάτες που συμμετείχαν στο μικρό workshop που οργανώθηκε.

Μπορεί ο καιρός στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 31 Οκτ.-1 Νοεμ., να μην είχε την καλύτερη διάθεση, εν τούτοις η ομάδα της KTM South East Europe SA ήταν πανέτοιμη να υποδεχθεί τους φίλους της στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα Πεντέλης, έχοντας την πλήρη υποστήριξη του Δήμου της περιοχής. Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος κύριος Στεργίου, βρέθηκε στον χώρο και συνομίλησε με τους αναβάτες, όντας και ο ίδιος μοτοσυκλετιστής. 
Η «πίστα» είχε στηθεί ώστε να αναδείξει τις ικανότητες των νέων μοντέλων της KTM και ειδικά των 250 SX-F και 450 SX-F, έχοντας αρκετά στοιχεία Motocross με αρκετά άλματα, χωρίς όμως να είναι απαγορευτική ή επικίνδυνη για τους αναβάτες με μικρότερη εμπειρία. 

Όπως όλοι ομολόγησαν η νέα γενιά των Motocross μοντέλων βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, εστιάζοντας στο χαμηλό βάρος, στην κορυφαία απόδοση των κινητήρων, αλλά και στην εντυπωσιακή ανάρτηση που λειτουργεί με αέρα στη θέση του ελατηρίου. 

Σε ανάλογο επίπεδο, τα enduro μοντέλα 2016, 250 EXC, 250 EXC-F Six Days και 350 EXC-F, συγκέντρωσαν τα καλύτερα σχόλια, αφού χαρακτηρίζονται για την φιλικότητά τους, αλλά και τις εξαιρετικές δυνατότητες στη απαιτητική offroad χρήση. 

Σε ανάλογο επίπεδο έγινε και η αντίστοιχη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Οι αναβάτες από τη Βόρεια Ελλάδα οδήγησαν σε μια διαδρομή που δημιούργησαν οι συνεργάτες της KTM South East Europe ΑΕ, από το κατάστημα MAKINA, στη Νέα Ραιδεστό και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την εξέλιξη που φέρνει η KTM στον χώρο του offroad. 
Την παράσταση και στις δύο εκδηλώσεις έκλεψε η εντυπωσιακή και πρωτότυπη Freeride E-XC, η ηλεκτροκίνητη offroad μοτοσυκλέτα της KTM, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα δόθηκε για οδήγηση στο κοινό. Τη μοτοσυκλέτα οδήγησαν από απλοί αναβάτες  έως και Πρωταθλητές και όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητές της!

Όλες οι μοτοσυκλέτες χρησιμοποίησαν τα νέα ελαστικά της Michelin Starcross 5, τα οποία αποτελούν και αυτά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις Motocross επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι αναβάτες. 

Η KTM South East Europe Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Δήμου Πεντέλης και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Λευτέρη Κοντουλάκο για την άψογη φιλοξενία, την Michelin Ελλάς και την Red Bull Ελλάς για την άριστη συνεργασία και υποστήριξη, τον Γιώργο Χάλαρη, τους ανθρώπους της επιχείρησης HELLINSERVICE Καρίμαλης και το προσωπικό των επιχειρήσεων ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ και ΜΑΚΙΝΑ για την συνδρομή τους στην διοργάνωση των OFFROAD DAYS. Τέλος τον Στέλιο Χριστοδούλου για την επιλογή και την διαμόρφωση του χώρου και όλους τους αναβάτες που βρέθηκαν στα Offroad Days 2016. Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά!

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ