net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Yamaha SCR950

Το νέο Yamaha SCR950

Intermot: Yamaha SCR950

Μια νέα ρετρό μοτοσυκλέτα από την Yamaha η οποία είχε παρουσιαστεί στην Αμερικανική αγορά νωρίτερα μέσα στη χρονιά, έκανε την εμφάνιση της και στην Intermot.

 
H Yamaha, στα πλαίσια της Intermot, παρουσίασε και την νέα scrambler της, SCR950. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα η οποία ανήκει στην σειρά sport heritage και βασίζεται στην XV950.
 
Πιστό στην αρχιτεκτονική των scrambler, το SCR950 είναι εξοπλισμένο με ακτινωτές ζάντες αλουμινίου, ελαστικά παντός εδάφους, φαρδύ τιμόνι και είναι βαμμένο σε χρώματα που θυμίζουν το θρυλικό ΧΤ550 της δεκαετίας του 80!

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε διάταξη V, ενώ παρά το retro ύφος της μοτοσυκλέτας, το μοτέρ είναι φυσικά εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με ελαφρά κινούμενα μέρη, ημισφαιρικό θάλαμο καύσης και ροπή που ανέρχεται στα 8,1 kgm. Ο κινητήρας συμφωνεί με τις προδιαγραφές Euro 4.

To μοντέλο είναι εξοπλισμένο με δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ η εμπρός ανάρτηση αποτελείται από ένα πιρούνι 41 χιλιοστών. Για την πέδηση του μοντέλου, φροντίζουν δύο δισκόφρενα εμπρός και ένα πίσω, τα οποία είναι τύπου μαργαρίτας.

Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο τον Φεβρουάριο του 2017. 
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ