net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

...και τo Svartpilen (μαύροβέλος) στην παραγωγή, το 2017

"Λευκό βέλος" σημαίνει με την σειρά του το Vitpilen. ¶ρα Vit = λευκό, Svart = μαύρο και Pilen = βέλος. Απλά μαθήματα σουηδικών...

Husqy Smartpilen & Vitpilen

Tα μοναδικής εμφάνισης Husqvarna που παρουσιάστηκαν το 14 και το 15 σο Μιλάνο, έχουν ήδη πάρει την έγκριση για παραγωγή και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκευή τους θα γίνεται στην Ινδία.

 
Το story έχει ως εξής… η Bajaj, Ινδική εταιρεία, κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο της KTM και η ΚΤΜ απέκτησε το 2013 την Husqvarna.  Κάπως έτσι, μέσα από μια ενδοεταιρική συμφωνία, η παραγωγή των δύο αυτών Husqy υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνεται στην Ινδία, όπου κατασκευάζονται εξάλλου και τα "μικρά" KTM. 

Η είδηση βέβαια δεν είναι ακριβώς το που θα κατασκευάζονται τα Husqvarna αυτά αλλά το ότι τελικά θα παραχθεί και η scrambler έκδοση του Vitpilen, το Svartpilen. Όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό, το Vitpilen θα βγει σε δύο εκδόσεις, την 401 και την 125 (με τους αντίστοιχους μονοκύλινδους KTM κινητήρες στα 390 και 125 κ.εκ.). 

Για το Svartpilen δεν είχαμε κάποια πληροφορία, οπότε να που από "σπόντα" μάθαμε ότι πάει και αυτό για παραγωγή. Αμφότερα αναμένονται στις αγορά το 2017, με πιθανότερη χρονολογική περίοδο παρουσίασης, την άνοιξη.  

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ