net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το κοράκι άνοιξε τα φτερά του και πέταξε μακριά. Ήταν ώρα και για τον Genteki να ξεκινήσει.

Honda True Adventure. Επεισόδιο πέμπτο

Μερικές φορές αναρωτιέσαι. Τι είμαστε; Πού πηγαίνουμε; Γιατί κάνουμε ότι κάνουμε; Ποιος είναι ο καλύτερος πυγμάχος του κόσμου; Πώς θα ήταν να ζεις μόνος σου στον κόσμο; Honda. True Adventure. Επεισόδιο 5.

 
Εμάς μας αρέσει. Γιατί μας αρέσει; Γιατί μπορεί να μην έχει μεγάλη σχέση με τη μοτοσικλέτα, αλλά έχει αρκετή με την τέχνη. Το πέμπτο teaser βίντεο της Honda για το True Adventure, είναι ένα μικρό έργο τέχνης, κι όπως όλα τα έργα τέχνης, μικρή ή μεγάλα, δεν μπορείς να το αποκαλέσεις εύπεπτο.
Ξενοδοχεία δίχως ένοικους. Με χαμηλές ψευδοροφές. Δίχως πολύ φως στο εσωτερικό τους. Ένας Genteki στο δωμάτιο του. Βλέπει μποξ. Κλασικό μποξ. Παλιό. Το αιώνιο στοίχημα, μαύρος εναντίον λευκού. Η απάντηση σχεδόν πάντα ίδια. Μια πολυθρόνα που περιστρέφεται ανεπαίσθητα, έχοντας μόλις χάσει τον ένοικο της. Ο Genteki εξετάζει το ανέκφραστο πρόσωπο του στον καθρέπτη. Το ντοσιέ πάνω στο γραφείο έχει το φτερό της Honda. Γραμμένο με το χέρι, CRF 1000L. Εξωτερικό πλάνο. Ένα κοράκι ανοίγει τα φτερά του και πετάει μακριά. Cut σε υποκειμενικό πλάνο πάνω από τη μοτοσικλέτα, την ώρα που διασχίζει ένα δάσος. Σιωπές τροφή για σκέψη. Το τέλος του κόσμου; Η αρχή της περιπέτειας. It's back.

Για λίγους. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ