net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Super Cub Concept, ξανά ως πρωτότυπο στο Τόκυο.

Να δούμε πότε θα το βάλει η Honda αυτό στην παραγωγή.

Θα μπορούσε να έχει έρθει κατευθείαν από τη δεκαετία του 1950.

Και μια κομψή σύγχρονη πινελιά του σήμερα.

Honda Super Cub Concept

Εν όψει Tokyo Motor Show η Honda επαναφέρει στο προσκήνιο αυτό που είναι ίσως το ιστορικότερο μοντέλο της. Το Super Cub επιστρέφει ως Concept, με ένα σχέδιο που πολύ θα θέλαμε στην παραγωγή.

 
Έχουν περάσει αισίως 57 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού πλέον Super Cub C100 της Honda, του μικρού παπιού των 50 κ.εκ. που κυριολεκτικά άλλαξε τον κόσμο. Έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 87 εκατομμύρια πωλήσεις από το 2014, η οικογένεια των Cub της Honda μετρά πλέον αναρίθμητα μέλη, αλλά για την εταιρεία που γέννησε την κατηγορία των παπιών το Super Cub ως σχέδιο και όνομα πάντα θα αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.
Στο Tokyo επανέρχεται το πρωτότυπο Super Cub Concept, ένα σχέδιο που πρωτοείδαμε το 2008 στα πενηντάχρονα του παπιού. Σχεδιασμένο με βάση το ένα και μοναδικό αυθεντικό σχήμα, κινητήρα τετράχρονο 50 κ.εκ. και μερικές σύγχρονες πινελιές όπως το κομψό ψηφιακό οργανάκι, το concept αυτό θα μας κάνει για άλλη μια φορά να αναρωτηθούμε: "Honda πότε επιτέλους θα το βάλεις στην παραγωγή έτσι όπως είναι;"

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ