HONDA CBR600RR - Η μεγάλη επιστροφή στην Ευρώπη

HONDA CBR600RR - Η μεγάλη επιστροφή στην Ευρώπη

Τετρακύλινδρος κινητήρας 121 Ps (89kW) με ροπή 63Nm και μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης. Πλούσια ηλεκτρονικά και Quickshifter στον στάνταρ εξοπλισμό. Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας (IMU) έξι αξόνων ερχόμενη από το CBR1000RR-R Fireblade. Δεν ανακοινώθηκε τιμή.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ακολουθεί δελτίο τύπου

 
Η supersport μοτοσυκλέτα-ορόσημο της Honda, επιστρέφει στην Ευρώπη με τον εν σειρά τετρακύλινδρο κινητήρα των 599 κ.εκ. να αποδίδει 121 Ps (89kW) στις 14.250 σαλ., με τη συμβολή ενός μονόδρομου συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης (assist/slipper) και του στάνταρ quickshifter.   
 
Ένα πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων που προέρχεται από την RC213V-S και τη CBR1000RR-R Fireblade, περιλαμβάνει Ηλεκτρονική Διαχείριση Γκαζιού - Throttle By Wire, Honda Selectable Torque Control (HSTC) 9 επιπέδων, Wheelie Control και Rear Lift Control.
 
Τη διαχείριση όλων των συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του Cornering ABS, αναλαμβάνει μια Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας (IMU) έξι αξόνων, γνωστή από τη CBR1000RR-R Fireblade. Υπάρχουν 3 default προφίλ οδήγησης, καθώς και 2 USER modes με δυνατότητα παραμετροποίησης της ισχύος (Engine Power), του φρένου του κινητήρα (Engine Brake), του HSTC και του Wheelie Control.
 
Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο διπλής δοκού, το σύστημα ανάρτησης απαρτίζεται από αλουμινένιο ψαλίδι, ανεστραμμένο πιρούνι Showa Big Piston USD 41mm και πίσω αμορτισέρ της Showa με μοχλικό Pro-Link. Το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δύο, ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες, ενώ το Honda Electronic Steering Damper (HESD) να συνεισφέρει στη βελτίωση της ευστάθειας της μοτοσυκλέτας στις υψηλές ταχύτητες.   
 
Η έγχρωμη οθόνη TFT διαθέτει προγράμματα Street, Circuit και Mechanic καθώς επίσης και ένδειξη Shift Up και χρονόμετρο γύρου. ¶λλα στοιχεία εξοπλισμού είναι το Emergency Stop Signal της Honda (ESS) και το Honda Ignition Security System (HISS).
 
Όπως όλες οι supersport μοτοσυκλέτες της Honda, η 24YM CBR600RR διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: στη διακριτική Matt Ballistic Black Metallic και στην υποβλητική Grand Prix Red HRC TriColour, που αποτελεί το διαχρονικό, «πολεμικό» χρωματισμό της Honda Racing Corporation (HRC).
 

Σελίδα 2Κινητήρας
Σελίδα 3Ηλεκτρονικά Κινητήρα
Σελίδα 4Πλαίσιο
Σελίδα 5Στυλ και εξοπλισμός
Σελίδα 6Αξεσουάρ
Σελίδα 7Τεχνικά χαρακτηριστικά