net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Την σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς MT, υϊοθετεί και το νέο μέλος της οικογενείας, MT-03.

Η τιμή του Yamaha MT-03

Πολύ σύντομα αναμένεται στην χώρα μας το νέο μοντέλο της Yamaha, MT-03 ABS, μια μοτοσικλέτα για commuting - καθημερινή χρήση, με δυναμικά χαρακτηριστικά.

 
Το MT-03 ABS, παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση του Μιλάνου, αποτελώντας την νέα προσθήκη στην πολυμελή οικογένεια των MT, που απαριθμεί πλέον 4 διαφορετικές εκδόσεις κυβισμού (125, 350, 700, 900). 

Σχεδιαστικά, συμπλέει με την φιλοσοφία των MT, που θέλει τα μοντέλα της σειράς να υιοθετούν  μια "σκοτεινή¨ και δυναμική εμφάνιση. To ΜΤ-03 απευθύνεται σε νέους αναβάτες που αρέσκονται στο naked στυλ αλλά και σε πιο έμπειρους, που απλά θέλουν μια όμορφη και ενδιαφέρουσα μοτοσικλέτα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. 

Το γεγονός ότι το MT-03 βασίζεται πάνω στο εξαιρετικό YZF-R3, εγγυάται ότι το νεό αυτό μοντέλο θα είναι ικανό και για το κάτι παραπάνω στον δρόμο, εισάγοντας στην καθημερινότητα των αναβατών που θα το επιλέξουν, sport πινελιές. 

Η μοτοσικλέτα θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας τον Απρίλιο του 2016 και η τιμή της, με σύστημα ABS standard, διαμορφώνεται στα 5.250 ευρώ.  

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ