Η Pierer αποκτά το 50,1% της MV Agusta
Η Pierer αποκτά το 50,1% της MV Agusta
  • Η Pierer αποκτά το 50,1% της MV Agusta
  • Η Pierer αποκτά το 50,1% της MV Agusta

Η Pierer αποκτά το 50,1% της MV Agusta

Αύξηση των μετοχών της κατά 25%
Ο πρώην CEO, Timur Sardarov γίνεται Αντιπρόεδρος
Επεκτείνεται η Pierer ολοένα και περισσότερο
Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην λειτουργία της MV Agusta

Αύξηση των μετοχών της κατά 25%

Το Pierer Mobility Group αύξησε κατά 25% το ποσοστό των μετοχών της, στην εξωτική ιταλική MV Agusta, με αποτέλεσμα να κατέχει πλέον το 50,1%, καθιστώντας το group επικεφαλής των επιχειρήσεών της. Η επένδυση αυτή, ανακοινώθηκε αργά την Παρασκευή στις 15/3, με την πρώτη αλλαγή που φέρνει το Αυστριακό Group ως κάτοχος του μεγαλύτερου μεριδίου της MV Agusta, να είναι ο διορισμός του Hubert Trunkenpolz, από το εκτελεστικό συμβούλιο της Pierer, ως CEO και Προέδρου της MV.
 

Ο πρώην CEO, Timur Sardarov γίνεται Αντιπρόεδρος

Ο πρώην CEO της ιταλικής εταιρείας, Timur Sardarov θα παραμείνει Αντιπρόεδρος, πρεσβευτής της μάρκας και σύμβουλος. Θα ακολουθηθεί το ίδιο επιτυχημένο πλάνο των τελευταίων 5 ετών, ενώ θα αναπτυχθούν και νέα μοντέλα; επικεντρωμένα στην ποιότητα και την αξιοπιστία. "Η MV Agusta ενσαρκώνει το πάθος και μία μοναδική αίσθηση ρομαντισμού στις μοτοσυκλέτες της και αυτό είναι το στοιχείο που με γοητεύει εμένα, έναν έμπειρο επιχειρηματία,  σε αυτή από την πρώτη στιγμή" είπε ο κύριος Sardarov. "Η προσωπική πρόκληση διεύθυνσης της εταιρείας εκτός της κρίσης που διένυε στο παρελθόν και οδήγησή της στην επιτυχία μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών στρατηγικών, διεύρυνσης της ομάδας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, έχει κατακτηθεί".  


Ο Timur Sardarov, πρώην CEO της MV Agusta

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επεκτείνεται η Pierer ολοένα και περισσότερο

Συνάμα με την KTM και περισσότερη από τη μισή πλέον MV Agusta στο Pierer Mobility Group ανήκει επίσης η Husqvarna, η GasGas και η WP Suspension. Είναι παράλληλα υπεύθυνη εταιρεία για την προμήθεια και διακίνηση προϊόντων της CFMOTO και πιο πρόσφατα της Zeeho στην Ευρώπη. Ο Sardarov για την εξέλιξη αυτή είπε: "Είναι τιμή μου να είμαι μέρος της διαμόρφωσης της πορείας της MV Agusta. Τα τελευταία 5 χρόνια η εταιρεία αλλά και εγώ έχουμε εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό. Η ανάπτυξή μας μαζί, είναι μια απόδειξη του μεταμορφωτικού ταξιδιού που έχουμε μοιραστεί".
 

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην λειτουργία της MV Agusta

Το τί σημαίνει αυτή η αλλαγή για την MV Agusta παραμένει να ανακαλυφθεί στο άμεσο μέλλον, με την βελτίωση του ποιοτικού ελέγχου, των ανταλλακτικών και της αύξησης διαθεσιμότητάς τους να αποτελούν λογικές εξελίξεις της συνεργασίας αυτής. Σύμφωνα όμως με ανάρτηση του Sardarov στο Intagram: "Τα κεντρικά της εταιρείας και η ομάδα, θα παραμείνουν ίδια χωρίς κάποια αλλαγή". Η συνεργασία μπορεί επίσης να αποδειχθεί αρωγός στην ανάπτυξη νέων μοντέλων, με το τρικύλινδρο Adventure LXP Orioli να ωφελείται ήδη από την ομάδα δοκιμών της KTM.