net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα ξενοδοχείο φιλικό στους μοτοσυκλετιστές, στην υπέροχη Αρίστη, για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής και ταξιδιού.

Απαράμιλλη φυσική ομορφία χαρίζουν τα τοπία των Ζαγοροχωρίων.

Το Gamilla Rocks Hotel έχει έναν ειδικό χώρο στάθμευσης για μοτοσυκλέτες...

...όπου ταξιδιώτες από όλη την Ελλάδα απολαμβάνουν ανάπαυση με όλες τις ανέσεις.

Μια αξέχαστη φυσιολατρική αλλά και ταξιδιωτική εμπειρία αποτελεί η επίσκεψη στην Αρίστη, καθώς και σε όλα τα γύρω μέρη!

Gamilla Rocks Hotel

Το πιο φιλικό για μοτοσικλετιστές ξενοδοχείο βρίσκεται στην Αρίστη των Ζαγοροχωρίων, σε ένα τοπίο αφάνταστης φυσικής ομορφίας, με χώρο στάθμευσης αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τον αναβάτη.

 

Το Gamila Rocks είναι ένα κομψό ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στο γραφικό χωριό Αρίστη, στην καρδιά των Ζαγοροχωρίων, με 10 σύγχρονα, άνετα και καλά εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες.
Η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου το κάνει ιδανική βάση για εξορμήσεις με τη μοτοσικλέτα σας. Ανακαλύψτε τους επαρχιακούς δρόμους της περιοχής, μακριά από τις κύριες οδούς κυκλοφορίας και απολαύστε το μαγευτικό τοπίο, ή επεκτείνετε την περιήγησή σας σε γειτονικές περιοχές ιδιαίτερης σημασίας και ομορφιάς.

Από το Gamila Rocks ως βάση, μπορούμε να σας προτείνουμε μια σειρά από διαδρομές για κοντινές ή ημερήσιες εκδρομές, για να απολαύσετε τα καλύτερα σημεία της περιοχής και μερικές από τις πιο καταπληκτικές διαδρομές για μοτοσικλέτα στην Ελλάδα.
Εκτός από τις άλλες ανέσεις του ξενοδοχείου μας, οι αναβάτες μπορούν να βρουν εδώ έναν ασφαλή χώρο στάθμευσης, μια μικρή λίστα με αξεσουάρ και λιπαντικά έκτακτης ανάγκης και φυσικά τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μοτοσικλέτα.

http://www.gamilarocks.com/

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ