net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη γραμμή παραγωγής το Himalayan, λίγο πριν κυλήσει τους τροχούς του.

Η νέα adventure των Ινδών είναι μια μοτοσικλέτα από την οποία περιμένουν πολλά όσον αφορά στην αύξηση των παγκόσμιων πωλήσεών τους.

Μαζεμένο και λεπτό το υποπλαίσιο τονίζει ακόμη περισσότερο το μονό αμορτισέρ του Himalayan αλλά και τη μεγάλη διαδρομή της ανάρτησης.

Έτοιμο το Royal Enfield Himalayan

Πριν από λίγες ημέρες σας δείξαμε το Himalayan σχεδόν στην τελική του μορφή κατά τη διάρκεια δοκιμών του στο δρόμο. Τώρα έχουμε στα χέρια μας νέες φωτογραφίες με τη μοτοσικλέτα στη γραμμή παραγωγής.

 
Το είδαμε σε δοκιμές στο δρόμο, τώρα το βλέπουμε και σε κατάσταση βιτρίνας από ποντά. Μεγάλες διαδρομές για τις σύγχρονες αναρτήσεις, προστατευτικά κάγκελα στο εμπρός μέρος, μόνο αμορτισέρ για την πίσω ανάρτηση και φυσικά ο νέος αερόψυκτος κινητήρας με φημολογούμενη χωρητικότητα κοντά στα 400 κ.εκ. και απόδοση μεταξύ 24-30 ίππων. Εδώ βλέπουμε τη νέα μοτοσικλέτα της Royal Enfield στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Ινδία πάνω στη γραμμή παραγωγής, λογικά λίγο πριν κυλήσει τους τροχούς της για πρώτη φορά.

Οι φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους τόσο σε ειδησεογραφικά sites όσο και στη σελίδα Royal Enfield Bullet CLUB στο Facebook.

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον αυτό το νέο μοντέλο, όποτε και αν κάνει την εμφάνισή του επί ευρωπαϊκού εδάφους. Τόσο γιατί πρόκειται για πραγματικά νέο Royal Enfield αλλά και για να δούμε από πρώτο χέρι τα μαγικά που φημολογείται ότι έχει κάνει στο πλαίσιο και ο γνωστός βρετανικός οίκος Harris, σχετικά πρόσφατα εξαγορασμένος από τους Ινδούς. Πλέον είναι θέμα χρόνου να γίνει και η επίσημη παρουσίαση της μοτοσικλέτας, ποιος ξέρει, ίσως και στην EICMA.

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ