net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο 5 σε 1 Classic Rally.

Έρχεται το 5ο «5 σε 1 Classic Rally»

Το 5ο «5 σε 1 Classic Rally» θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας στις 15 Νοεμβρίου με το event να αποτελεί και την τελευταία εκδήλωση της χρονιάς για τη λέσχη.

 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Β. Αττική υπό την αιγίδα της δημοτικής ενότητας Καπανδριτίου του Δήμου Ωρωπού, με εκκίνηση από το πρώην δημαρχείο Καπανδριτίου. Ο τερματισμός θα γίνει στο Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου στις Αφίδνες. Ένα πολύ αξιόλογο μουσείο που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες και τους φίλους τους να δουν την ιστορία των δύο τροχών από μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα σκοπιά.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επιστροφή στο Καπανδρίτι για το απαραίτητο τραπέζωμα.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλες οι πιστοποιημένες μοτοσικλέτες που έχουν κατασκευαστεί στην Αγγλία, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τις Η.Π.Α. 

Με αυτές τις μοτοσικλέτες θα δημιουργηθούν «εθνικές» ομάδες από τις οποίες θα κερδίσει εκείνη με τις μικρότερες ποινές. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Εγγλέζοι είναι και οι πολυνίκεις του θεσμού, αν και παρουσιάζονται ντεφορμέ τα τελευταία δύο χρόνια με τους Ιάπωνες και τους Γερμανούς να μετρούν από μία νίκη πέρσι και πρόπερσι αντίστοιχα. Από την άλλη οι Ιταλοί και οι Αμερικάνοι παραμένουν σιωπηλοί…

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για οργανωτικούς λόγους η δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να πραγματοποιηθούν ΜΕΧΡΙ τη Δευτέρα 9 Νοέμβριου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της λέσχης και στο τηλ. 210-3221834 (Δευτέρα και Πέμπτη μετά τις 20.30).

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ