net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είμαστε πολύ ευτυχείς που στην εποχή μας υπάρχει αυτό το ανεπανάληπτο εργαλείο που ονομάζεται Διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε το για να οδηγηθείτε στη σωστή επιλογή.

Ζήτημα ευθύνης

Ζώντας στην κορύφωση μιας τεχνολογικής επανάστασης έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε ένα μεγάλο πλήθος υπέροχων μοτοσικλετών και σκούτερ, με ένα εξίσου τεράστιο εύρος επιλογών σε αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Ας εκμεταλλευτούμε το γεγονός για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Είμαστε πολύ ευτυχείς που στην εποχή μας υπάρχει αυτό το ανεπανάληπτο εργαλείο που ονομάζεται Διαδίκτυο, όπου με λίγο ψάξιμο θα μάθουμε τα πάντα για το εξάρτημα που αναζητούμε από τους ανθρώπους που το επέλεξαν πριν από μας και μιλούν εκ πείρας. Η έρευνα που λέγαμε λίγο πιο πριν.

Ο καθένας μας επιλέγει τη μοτοσικλέτα του με βάση την εικόνα της όπως κατασκευάστηκε από το εργοστάσιο. Όντως υπάρχουν μοντέλα που έχουν υποστεί κάποιους συμβιβασμούς για να κρατήσουν μια προσιτή τιμή στην αγορά και εκεί θα μπορούσαμε ίσως να βρούμε σημεία βελτίωσης με after market αγορές. Αυτό το ερώτημα το αντιπετωπίζουμε κάθε φορά που έρχεται η ώρα να αντικαταστήσουμε κάποιο εξάρτημα που έκανε τον κύκλο της ζωής του ή χάλασε. Στο σημείο αυτό πρέπει ο καθένας μας να δείξει τον σεβασμό του τόσο προς τη δική του ασφάλεια, όσο και προς την κοινωνία. 

Όπως και να έχει, η μοτοσικλέτα μας λειτουργεί υποδειγματικά με τα εξαρτήματα που την εφοδίασε ο κατασκευαστής της, έτσι δοκιμάστηκε στα περιοδικά που μας ενημέρωσαν για το ποιόν της και έτσι μας μας σαγήνευσε ώστε να την αγοράσουμε. Αν αντικαθιστούμε πάντα με το επίσημο ανταλλακτικό αποκλείεται να κάνουμε λάθος. Το δέλεαρ της βελτίωσης ή της οικονομίας είναι πάντοτε παρόν, αλλά εγγυμονεί κινδύνους.

Η επιλογή μας γίνεται πάντα κάτω από κάποια κριτήρια, είτε προς καλύτερη απόδοση ή προς πιο προσιτή απόκτηση –στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα υπάρχουν οι φορές που η οικονομική ανάγκη επιβάλλει το φτηνότερο ανταλλακτικό. Αν αυτή η επιλογή γίνει αψήφιστα και άνευ σχετικής έρευνας θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο επιζήμια απ’ το να πληρώναμε το σωστό ανταλλακτικό εξαρχής.

Ως υπεύθυνα μέλη μιας κοινωνίας οφείλουμε να διαθέτουμε λίγη από τη φαιά ουσία μας αναλογιζόμενοι τις συνέπειες των πράξεών μας στον συνάνθρωπό μας. Οι τρόποι να αποδειχθούμε από ενοχλητικοί ως επικίνδυνοι είναι πολλοί και εύκολοι: η εξάτμιση που ξεκουφαίνει, τα φώτα που τυφλώνουν, τα εκτός προδιαγραφών επικίνδυνα καυσαέρια. Υπάρχουν τόσοι τρόποι να πάει στραβά αυτό που εμείς αποκαλούμε «φτηνή λύση» ή «βελτίωση» ώστε η μόνη διέξοδος αποφυγής είναι ο συνδυασμός συνείδησης και παιδείας. Σκέψου πριν επιλέξεις και ενημερώσου σωστά για την επιλογή σου πριν την κάνεις. Όταν αποφασίζεις να κινηθείς εκτός επίσημων ανταλλακτικών και αναλώσιμων, αυτή είναι η υπεύθυνη στάση.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ