net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Cal Crutchlow γιορτάζοντας την νίκη του.

«Ένιωθα ότι έκανα βόλτα!»

O νικητής του Grand Prix Τσεχίας μίλησε για την νίκη του, για την επιλογή ελαστικών που έκανε αλλά και τις συνθήκες του αγώνα.

 
Η Κυριακή ήταν μια μέρα-σταθμός για τον Cal Crutchlow, αφού ο Βρετανός αναβάτης της LCR Honda κατάφερε όχι μόνο να πάρει την πρώτη του νίκη στην κατηγορία, αλλά και να είναι ο πρώτος Βρετανός που κερδίζει σε αγώνα Grand Prix εδώ και 35 χρόνια. 

Μετά από την σημαντική αυτή επιτυχία, ο Cal μίλησε για τον αγώνα αλλά και την επιλογή ελαστικού που έκανε, η οποία τελικά του έδωσε και το βάθρο. «Προφανώς είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν πολύς καιρός που το περίμενα αυτό. Είχα φτάσει κοντά, σε άλλους αγώνες, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με το να κερδίζεις. Κερδίσαμε έναν αγώνα δύσκολο, έκανα την καλύτερη επιλογή ελαστικών, σκέφτηκα ότι αφού βάζουμε το σκληρό πίσω, έπρεπε να βάλουμε και το σκληρό εμπρός»

«Στα δοκιμαστικά είχα μια καταστροφή, δεν έμεινε τίποτα από την μοτοσυκλέτα που να μπορεί να διασωθεί και έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα. Δούλεψαν πολύ σκληρά και είναι ωραίο που μπόρεσα να τους το ανταποδώσω.» 

Ο Cal αναφέρθηκε επίσης, με αρκετή δόση χιούμορ, στο πως ένιωθε κατά την διάρκεια του αγώνα: «Ήταν ένας μεγάλος αγώνας, μπορώ να σας πω με σιγουριά! Ειδικά όταν έχεις τον Lucio να κρέμεται από τον τοίχο των pits και να… χοροπηδάει πάνω και κάτω. Αν μπορούσα να πάρω τα χέρια μου από το τιμόνι θα του σήκωνα το δάχτυλο για να του πω, πήγαινε μέσα στο γκαράζ και πιες κανέναν καφέ! Έπαιζα μαζί τους, είχα τόση πολλή πρόσφυση σε σχέση με τους άλλους που απλά έκανα βόλτα! Ήταν η σωστή επιλογή…»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ