net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κάτοχος καινούριου δικύκλου KYMCO μπορεί να επιλέξει και ένα πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησής του.

Εγγυημένα

Οι παροχές της KYMCO προς τον πελάτη περιλαμβάνουν τα προφανή στο μέγιστο βαθμό, ήτοι δύο (2) χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα μέρη του σκούτερ, μοτοσικλέτας ή ATV: μηχανικά, ηλεκτρικά, κατασκευαστικά ελαττώματα στα πλαστικά και ατέλειες στη βαφή. Πέραν αυτών, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ένα πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησής του.
Η KYMCO χρησιμοποιεί ένα online σύστημα εγγυήσεων, και εγκρίσεων αυτών. Λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις απαιτείται προέγκριση για την κάλυψη εγγύησης, η αποκατάσταση κάποιας βλάβης σε εγγύηση είναι άμεση εφόσον ο συνεργάτης διαθέτει απόθεμα του ανταλλακτικού που χρειάζεται.

Σε αντίθετη περίπτωση, με ανάλογη επισήμανση κατά την καταχώρηση της εγγύησης, η αποστολή των ανταλλακτικών πραγματοποιείται εντός 24 ωρών χωρίς να χρειαστεί να καταχωρηθεί ξεχωριστή παραγγελία ανταλλακτικού, συντομεύοντας έτσι την όλη διαδικασία.

Όλα τα σημεία τεχνικής υποστήριξης του επίσημου δικτύου της KYMCO παρέχουν εγγύηση σωστής τοποθέτησης ανταλλακτικών και αναλωσίμων, ενώ σε κάποια συνεργαζόμενα καταστήματα το πρώτο service παρέχεται δωρεάν ή προσφέρεται service λιπαντικού χωρίς χρέωση εργασίας. Για επισκευές  υψηλού κόστους, το κεντρικό συνεργείο, αλλά και αρκετά από τα συνεργαζόμενα προσφέρουν τη δυνατότητα αποπληρωμής σε έξι (6) άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Ως ένα δείγμα της προσοχής της δουλειάς στη συντήρηση των δικύκλων και ATV των πελατών της, η KYMCO συνεργάζεται με την Fuchs Silkolene για όλα τα απαραίτητα προϊόντα φροντίδας. Διότι καλό είναι ο πελάτης να γνωρίζει πως στο scooter του θα χρησιμοποιηθούν επώνυμα προϊόντα και όχι ό,τι κι ό,τι προκειμένου να γίνει οικονομία εις βάρος της αξιοπιστίας.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ