Εξατμίσεις YYPANG: Με αγωνιστικό DNA

Εξατμίσεις YYPANG: Με αγωνιστικό DNA

Η YYPANG εξειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής απόδοσης εξατμίσεων για παπιά και θα τις βρείτε αποκλειστικά στο Moto Trade.

Η YYPANG είναι μια εταιρεία προϊόντων βελτίωσης που ουσιαστικά δημιουργήθηκε μέσα από τους αγώνες καθώς ο ιδρυτής, Pang Yok You, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία, του κατασκεύασε τη δεκαετία του 1970 μια τροποποιημένη εξάτμιση για την αγωνιστική του Vespa. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι νίκες και τα πρωταθλήματα με όλη αυτή την τεχνογνωσία να περνάει στην YYPANG με στόχο την κατασκευή εξατμίσεων και άλλων προϊόντων βελτίωσης αρχικά για αγωνιστική χρήση, ενώ αργότερα η μεγάλη επιτυχία οδήγησε και στη δημιουργία μεγάλης γκάμας προϊόντων για χρήση σε δρόμο. Οι μηχανικοί της YYPANG γνωρίζουν ότι η εξάτμιση είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες προκειμένου να ξεκλειδώσεις τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σου και για πάνω από 17 χρόνια κατασκευάζουν με έδρα τη Μαλαισία υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας εξατμίσεις σε λογικές τιμές.
 



Οι εξατμίσεις της YYPANG καλύπτουν τα περισσότερα παπιά της αγοράς και προσφέρουν έως 16% βελτίωση της απόδοσης, έχουν αφαιρούμενο σιγαστήρα και τοποθετούνται εύκολα χωρίς καμία μετατροπή. Η γκάμα της περιλαμβάνει ακόμα εκκεντροφόρους, ελατήρια βαλβίδων, συμπλέκτες, κιβώτια ταχυτήτων και άλλα προϊόντα βελτίωσης. Στη χώρα μας εισάγονται αποκλειστικά από τo Moto Trade που για περισσότερα από 45 χρόνια παρέχει μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη.   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MOTOTRADE ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ 10, 57200, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα