net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τριήμερη εκδρομή για την πρωτομαγιά, από το Harley Davidson Club Hellas.

Εκδρομή Harley Davidson Club Hellas

Τριήμερη εκδρομή οργανώνει η ελληνική λέσχη φίλων Harley Davidson, το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα με δύο διανυκτερεύσεις. Αναχώρηση Παρασκευή 1/5, και επιστροφή την Κυριακή.

 
Η μία διανυκτέρευση, την Παρασκευή 1/5, θα γίνει στην ορεινή Αμφίκλεια και η δεύτερη, το Σάββατο 2/5 στα παραλιακά Καμένα Βούρλα. 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπάρχουν ακόμα λίγες διαθέσιμες. Επικοινωνείτε με τον Αντώνη στο 6947608337. Για κλείσιμο θέσης χρειάζεται προκαταβολή 40 ευρώ. Και οι 2 διανυκτερεύσεις κοστίζουν 85 ευρώ με πρωινά. Τελευταία προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 29/4. 

Το πρόγραμμα είναι τσιμπούσι στο βουνό την Παρασκευή και μπαράκι πέτρινο στο χωριό. Το Σάββατο οι συμμετέχοντες θα πάρουν το πρωινό τους στην πανέμορφη Αμφίκλεια και θα κατηφορίσουν προς παραλία από την καταπληκτική διαδρομή του Μπράλου. Τραπεζάκια στην άμμο για ουζοκατάσταση το μεσημέρι. και το βράδυ έξοδος στο high παραλιακό μπαράκι των Καμένων. Η αναχώρηση είναι την Παρασκευή 1/5 στις 10:30 το πρωί από τη λέσχη και η επιστροφή το απόγευμα της Κυριακής.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ