net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολύ ευχαριστημένος με την 2η θέση στο Assen είναι ο Marc Marquez.

«Είναι σαν να κέρδισα»

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Marc Marquez για την δεύτερη του θέση στον αγώνα του Assen, συγκεντρώνοντας σημαντικούς βαθμούς όταν όλοι οι σημαντικοί αντίπαλοί του ήταν εκτός συναγωνισμού.

 
Στον αγώνα-θρίλερ του Assen, που έγινε την Κυριακή, ο Marc Marquez κέρδισε μια σημαντική δεύτερη θέση, την στιγμή που και οι δύο αναβάτες της Yamaha και διεκδικητές του πρωταθλήματος, Rossi και Lorenzo, ήταν εκτός συναγωνισμού, με πτώση και τερματισμό στην 10η θέση αντίστοιχα. 

Σε δηλώσεις που προέβη, ο Iσπανός άσος λέει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και ότι είχε συνειδητοποιήσει νωρίς τι πρέπει να κάνει. 

Συγκεκριμένα είπε: «Ήξερα ότι ο Valentino είναι πολύ γρήγορος σε αυτές τις συνθήκες αλλά στο μυαλό μου είχα αυτό που μου είχε πει η ομάδα από το πρωί: Να τερματίσω τον αγώνα. Πίεζα αρκετά, αλλά και ο Valentino έκανε το ίδιο. Μετά όμως, έπεσε! Αφού με πέρασε ο Jack Miller, εγώ προσπάθησα κυρίως να ελέγξω τον τρίτο αναβάτη.»

«Η δεύτερη θέση είναι αρκετή. Ήταν σημαντική σε μια ημέρα που θα μπορούσαν να χαθούν πολλοί πόντοι. Νιώθω σαν να κέρδισα»

Ο Marquez σχολίασε επίσης το ότι η επιλογή του μαλακού ελαστικού πίσω, σε συνδυασμό με την μειωμένη ισχύ των Honda φέτος, λειτούργησε υπέρ της κατάστασης στη βροχή: «Στο στεγνό, το αδύνατο μας σημείο είναι οι επιταχύνσεις. Στην βροχή, ωστόσο, αυτή η έλλειψη δύναμης λειτούργησε υπέρ μας, σε συνδυασμό με το πολύ καλό πίσω ελαστικό της Michelin»

Αυτή την στιγμή ο Marc Marquez ηγείται του πρωταθλήματος με 145 βαθμούς, 24 και 42 πόντους μπροστά από τους Lorenzo και Rossi, αντίστοιχα. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ